35KC1336 Selam Herkese

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ceasar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 35KC1336 Selam Herkese

welllcommee.Hayırlı olsun aracınız.İzmir'in neresinde oturuyorsunuz ?

Doğan Abi Sen Ne Zaman Dönücen izmire Bi Buluşma Patlatsak Ya Bahara Doğru :D

Ynt:

Aydn link' Alıntı:
Hayirli olsun Allah kaza bela vermesin. Gunduz ledlerini beyaza cevirmeyi dusunun derim.

Çok teşekkür ederim. Örnek bi fotoğraf gönderebilirsen incelemek isterim. Aracın 5. ayda vizesi var vizeden sonra mercekli far, sisleri beyaz yaptırmayı düşünüyorum aynı zamanda parklara da müdahale ederim zaten. Sizden gelen öneri için teşekkür ederim, örnek fotoğrafı bekliyorum.

Not: aracımda ledli gündüz farı yok, makyajsız kasa.

mrt54 link' Alıntı:
Doğan Abi Sen Ne Zaman Dönücen izmire Bi Buluşma Patlatsak Ya Bahara Doğru :D

Teşekkür ederim. Bayraklıda oturuyorum etkinliklerinize de katılmayı çok istiyorum :) umarım görüşebiliriz.

Hoşbulduk arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Forumu zaten sıkça takip ediyorum ancak özellikle "şunu yap" dediğiniz öneriler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum

İnşallah bir buluşma yaparsak duyurusunu yaparız uygun olursa senide bekleriz.ben kendi yaptıklarımdan tavsiye vereyim.
Arka Plakalık iptali plaka kenarlarının silinmesi
Plaka led aydınlatması ve iç led aydınlatma
opc pedal kiti

ttt35 link' Alıntı:
İnşallah bir buluşma yaparsak duyurusunu yaparız uygun olursa senide bekleriz.ben kendi yaptıklarımdan tavsiye vereyim.
Arka Plakalık iptali plaka kenarlarının silinmesi
Plaka led aydınlatması ve iç led aydınlatma
opc pedal kiti

Tavsiyeniz için teşekkürler, örnek fotoğrafları da varsa paylaşırsanız sevinirim.

ceasar link' Alıntı:
Tavsiyeniz için teşekkürler, örnek fotoğrafları da varsa paylaşırsanız sevinirim.
Uygulamaların elimde fotoğrafı yok. ama forumda aratırsanız birçok arkaşdaşımız yapmıştı fotoğrafları bulabilirsiniz

Aramıza hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun. Allah kazadan, beladan esirgesin :)

Geri