Ynt: 39 ES 602 KARA KIZIM ASTRA 1.3 DİZEL HB SPORT STİL PAKET
Evet.
sevkan link' Alıntı:DRL DERKEN GÜNDÜZ FARLARINI MI KASTEDİYORSUNUZ ..
Evet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sevkan link' Alıntı:DRL DERKEN GÜNDÜZ FARLARINI MI KASTEDİYORSUNUZ ..
sevkan link' Alıntı:evet kırklareli merkez
sevkan link' Alıntı:baran arkadaşım tam olarak emin değilim sanırım far sansüründen ötürü gündüz haraket halindeyken veya motor calışırken ve gece de stop etikten sonra kontaktan anhtarı cıkarmayınca aktif oluyor diye biliyorum.yanilmiyorsam.
sevkan link' Alıntı:hrnaltinsoy kardeşim ... tekirdağ neresinden bea.
Teşekkürler.sevkan link' Alıntı:baran arkadaşım.aracı bayiden aldıktan hemen sonra arac ayarlarında sadece saat ve tarih ayarlarının dışın da hic 1 ayarı serviste yapılmadığını farketim.felhome 30 sn 1dk 2dk gibi periyotları var ben 30sn sectim ve aktif hale getirdim.evet komandadan acarken kaparkende 30sn gündüz farları kısalarla birlikte yaniyor.atiyorum gündüz gezerken gündüz farlarım yaniyor hava kararmaya başladsığında kısalarda devreye otomatik giriyor sanırım tünel algılama özeliğinden.gecede olsa istediğimde farları direksiyonun altındaki düğmeden manuel olarak kapatıyorum.ve böylecede sadece gündüz farları devam edebiliyorum.ama kontağa kapatana kadar kontağa tekrar actığında devreden cıkıyor .yine kısa farlarla birlikte yanmaya devam ediyor
Baran_ link' Alıntı:Mesela araca yaklaştınız ve kumanda ile kilitleri açtınız, yanıyor mu gündüz farları aracın önünü aydınlatmak için?
Focusla karşılaştırmak için soruyorum bunları, acaba opel nasıl bir mantık izliyor merak ettim.
Teşekkrüler cevaplar için.