390 YTL içime oturdu!!

Valla fiyat böyle arkadaşlar herhangi bir düzmece yok..çıkarken sordum arabam dizel olsaydı ne kadar alcaktınız diye 450 ytl yi bulur dediler:)
herhangi bir yanlış yazma yok yanı..iyi ki fazla km yapmıyorum eğer öyle olsaydı asla gitmezdim yetkili servislere..

işçilik çok fazla geldi bana artık özel servislere başalrsın herhalde

nisan 15 den agustos 28e kadar 2000ytl si tüp olmak üzere 4890 lira civarı para gitmiş
(buldugum faturalar bi kaç kere de fiş alıp atmıstım :( )
benim içime oturmadı yaktı yaktıı

Allah hepimize bol kazanç versin hayırlısıyla araclarımızın saglık masraflarını zorlanmadan ödeyelim

Yetkili servislere allah insaf versin baskı balata fiyatını sordum kanpanya fiyatı 1250 ytlişçilik dahil özede 250 300 ytl civarına onun için yetkili servislerin yanından dahi geçmiyorum hiç işim olmaz

Servisten arabanın çıkmasını beklerken galeriyi gezdim biraz Opel GT getirmişler bitane kırmızı renk onun içine falan bindim baktım o da hoşuma gitmedi:)
bugun full hayal kırıklıgı yasadım valla:)

adamda ne kadar degerli işçilik varsa iki kere almış :)

geçen hafta bende yaptırmıştım araç 9200 de ama ikinci yıl bakımı diye yaptılar.ilk sahibinin 3500 de yaptığı bakımı bulamadılar kayıtlarda, garanti dışı olmuş dediler bakım bitipte arabayı almaya gittiğimde bakımı varmış garantide dediler.hiç güven vermediler doğrusu 350 ytl tuttu ek olarak garantiden marş motoru değişti.heralde bu ilk ve son servis macerası olacak, araç 2006 astra h 1,3 cdti

Benim fatura listemde bu

yillik bakim 87,21
sarf malzeme 8,00
yağ filtresi 17,72
hava filtresi 24,54
karter tapasi 8,43
polen filtresi 29,32
mazot filtresi 49,44
motor yaği 5/30 74,00
cam temizleme ilaci 2,00
toplam 300,66
toplam+kdv 354,78

inanın honda da durum aynı. diskler aşınmış çok frene basıyorsunuz dediler. diskler i tornalattırmışlar 200 ytl (!) . sonradan opele disk almaya gıttıgımde goruyorum ki diskin çifti zaten 100 ytl ! :mad:

bence çok çok uçuk değil normal gibi bende bizim vectrada hemen hemen aynı parayı ödedim.

Geri