Ynt: 3d bagaj havuzu kullanan var mı ?
benimde havuzum geldi, yumuşak olanından güzel hoşuma gitti.
benimde havuzum geldi, yumuşak olanından güzel hoşuma gitti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok teşekkürlerharunhoca link' Alıntı:hayrını görün, inşallah beğenirsiniz. bravoo
Ortasında astra yazısı olan ve Denizli ilinden sipariş verilen ise katkim olmuş olabilir. En azından konuyu hortlatmistim. kahka536aliceinchains link' Alıntı:Siparişim biraz önce geldi. Aynen arkadaşların tarif ettiği gibi yumuşak ve bagaja birebir uyan ölçülerde. Yorum ve tavsiyede bulunan herkese teşekkür ediyorum
harunhoca link' Alıntı:Ortasında astra yazısı olan ve Denizli ilinden sipariş verilen ise katkim olmuş olabilir. En azından konuyu hortlatmistim. kahka536
Harun abi bayadir dusuyordum ama kismet olmamistiharunhoca link' Alıntı:Ortasında astra yazısı olan ve Denizli ilinden sipariş verilen ise katkim olmuş olabilir. En azından konuyu hortlatmistim. kahka536
Aracında gördüm malzemeyi bülent kardeşim, iyi de bir şeye benziyor, hortalatarak iyi mi yaptım bilmem, neticede para çıktı cebinden kahka536. Ben hala navi (necvox) konusunda kararsızım. Gerek ürün gerekse fiyat konusunda ikna olamadım. sanırım başka bir bahara kalacak.BÖLENT link' Alıntı:Harun abi bayadir dusuyordum ama kismet olmamisti
konuyu hortlatmasan aklimdan cikmisti.
thnxx