3M Lens Renewal Kit ile far temizliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nobecid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nobecid

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese Merhabalar,
Uzun zamandır 2000 Model Astra G araman için far temizliğini araştırıyordum.Farlarımda sarı lekeler vardı ve çok eski görünüyorlardı ki gece görüşünüde olumsuz etkilemekteydi.İnternet araştırmalarım sonunda "3M lens renewal kit" ürününü buldum fakat bu ürün Türkiye de satılmamaktaydı.Amerikan 16 dolar fiyatıyla getirttim bir arkadaşıma.Ürün kit halinde geliyor, paket içeriğinde çeşitli numaralarda zımparalar ve matkapla yapabilmeniz için matkap aparatı , maskeleme bandı , parlatma solüsyonu ve kullanma kitapçığı çıkıyor.Bu uygulamayı yapmak 3-4 saatimi aldı.Ama sonuç mükemmel.Şiddetle tavsiye ederim.Farlarım fabrika çıkışındaki gibi oldu, tabii arabamda ...

fotolar yok mu?

Güzel ama herkesin bulup kullanabileceği bi malzeme değil.

3M Lens Renewal Kit ile Far temizliği Fotolar

Arkadaşlar işte fotoları yükledim.Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
3m lens renewal kit ile far temizliği işte fotolar

Arkadaşlar bu hafta sonu evde yaptiğim far temizliğini sizinle paylaşmak istedim.basit-ucuz ve çok etkili bir çözüm.herkese tavsiye ederim.saygilarimla

Ekli dosyalar

• IMG_1999 (600 x 450).webp
    IMG_1999 (600 x 450).webp
    22.6 KB · Görüntüleme: 259
  • IMG_2004 (600 x 450).webp
    IMG_2004 (600 x 450).webp
    34.2 KB · Görüntüleme: 233
  • IMG_2008 (600 x 450).webp
    IMG_2008 (600 x 450).webp
    35.9 KB · Görüntüleme: 233
  • IMG_2014 (600 x 450).webp
    IMG_2014 (600 x 450).webp
    30.5 KB · Görüntüleme: 238
Bu kitle arkadaşlar arabanizin tamponunu sökmeden ve farlarinizi çikartmadan sadece maskeleme bandi kullanarak ki o da kit içerisinde veriliyor temizliğini yapabiliyorsunuz.arkadaşlarim gözlerine inanamadilar.herkese tavsiyemdir ama ürün türkiyede yok ben amerikadan getirttim.

iyi hoşda sen şimdi bizi heveslendirdin ama bizim amerikada arkadaşımız yok nası olcak bu iş? =)

Olmadı şimdi, TR'de bulunmayan ürünü geldin koydun önümüze. Biz de isterüüük! :))

Hoş benim aracın farları cam ya...

üzülmeye gerek yok tr de bulunan ürünler ile kendiniz yaparsınız gecen sene konusu açılmıstı bu bölümde bulabilirsiniz.

Geri