3x xenon aldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

darkmoon

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar geçen günlerden malum xenon arayışı içindeydim ve 3x xenonda karar kıldım toptancısı ismail beyden şişhanedeki yerlerine gidip 2 çift xenon aldım tanesi 140 milyon kendisi direk getirtiyor xenonun çok temiz efendi bir insan

en önemlisi bu çok mühim orda bunu bana gösterdide piyasa malı elinde açık bir xenon balastı var ve 3x xenonun kendi balastı var arkadaşlar ikisinin farkını göstererek anlatıyor ve çok farklı çinden direk kendi ithal ettiği için ordaki mühendislerine özel sipariş vermiş
onun ürünü içindeki tüp işlemci bobin olsun daha kaliteli zaten bakdınızmı aradaki farkı anlamasanızda görüyorsunuz..

kalitesiz piyasa işi balastda adamlar balastın içinde role lere tel bile nerdeyse sarmamışlar diğerinde telden görünmüyor falan birinin duyları plastik diğerinin metal yani arada kalite farkı dünya kadar ben farkına 20 dolar veriyorum bu kalite için dedi bana ve 2 yıl garantisi var yeri belli yurdu belli ayrıca orda test etmeden katiyen vermiyor size..

tavsiye ederim içime çok sindi alırken..

phohp-balast-web-n-19x19.jpg

bobn-master-for-web01a.jpg

Son düzenleme:
abi bu 3x xeon markasımı yoksa modeli felanmı he bide madem sağlam parçalar iki çift alma sebebin yarı yolda kalma ihtimaline karşımı ?

markası 3x xenon

2 çift aldım bu konuları takip edersen benim açdım cyclone hakkında bir konu var benim şu andaki kısalarım cyclon xenon kit ve berbat rezil bir xenon sabahları sağ farım yanmaz yolda giderken durup dururken sağ far yanıp yanıp sönüyor sorunda kablolarda bakdırdım yani kablolarının değişmesi gerekiyormuş adamların teknik destekelri yok bağlantıya geçemedim falan filan.. o yüzden cyclone u çıkarıcam sislere bağlıycam sisleri fazla kullanmıyorum sisler için özel ebaydan h3 3000k sarı ampül getirttim onları bağlatıcam bu aldığım 2 çift 3x xenonunda uzunlara ve kısalara takıcam..

markası 3x xenon

2 çift aldım bu konuları takip edersen benim açdım cyclone hakkında bir konu var benim şu andaki kısalarım cyclon xenon kit ve berbat rezil bir xenon sabahları sağ farım yanmaz yolda giderken durup dururken sağ far yanıp yanıp sönüyor sorunda kablolarda bakdırdım yani kablolarının değişmesi gerekiyormuş adamların teknik destekelri yok bağlantıya geçemedim falan filan.. o yüzden cyclone u çıkarıcam sislere bağlıycam sisleri fazla kullanmıyorum sisler için özel ebaydan h3 3000k sarı ampül getirttim onları bağlatıcam bu aldığım 2 çift 3x xenonunda uzunlara ve kısalara takıcam..
hımm anladım... açıklama için tşkler... zaten zenonlarda hastalık yanıp yanıp sönmesi hasta ediyor herkesi :) balastlardan yada soketlerden yapıyor dediğiniz gibi hayırlı olsun güle güle kullanın fiyatına gayet makul bence... he bu arada gece uzun yolda birine sellektör yaparken öndeki adamın halini düşünemiyorum :)

H1- H3- H7- H11- 9005- 9006
3X XENON HID 6000K XENON KİTLERİ

140 TL (KDV dahil)

İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasında anlaşmalı servislerimizde 30 YTL ye montaj yaptırabilirsiniz.

KALİTEMİZDE İDDİALIYIZ...!
MOTOR ARIZA LAMBASI YAKMAZ....!

3X Xenon Kitinin Teknik Özellikleri
*9V-16V Arasında Çalışma
*35W Güç Kullanımı
*6000 Kelvin Kristal Beyaz Işık
*202500 Candela Aydınlatma
*3200 lümen Işık Akışı
*125 C ısıya dayanıklılık
*3200 saat ortalama ömür

ortamalama 133 gün çalışsa durmadan bişi olmayacak :)

can 6000 aldım şu anki 8000

8000 de görüntü güzel ama şu iki gündür yağmurda önümü görmüyorum ıslak asfaltta o yüzden 6000 takıcam 8000 leride satıcam ebaydan 4300 k sipariş vericem zaten türkiyede bir çift 8000k parasına ebaydan iki çift 4300 k alırım :D

Any1sT0pMe

benim aslında uzunlara takma niyetim yokduda aklıma geldi ben kornacı adamım sellek hiç kullanmıyorum nerdeyse o yüzden uzun yolda da işime yarar dedim takıyım..
zaten uzunlar içinde h7 4300 k getirticem ebaydan sanırım güzel olur :D

evet ama önemli olan satıcı şahıs ismail bey dünya iyisi biri mal satmakdan çok dostluk elde etmeye çalışan güzel bir insan birazda manevi dünyası kuvvetli benim gibi yani insanların hayır duasını almayı ilke edinmiş bir insan o yüzden getirttiği mallarının takipçisi ve seçiyor..

darkmoon iyi günLErde kuLLan ...

Geri