3x xenon aldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok sağol daha iyileri sizlerin olsun

keşke paramız olsaydıda philips alabilseydik
bu arada araştırmalarım sırasında öğrendim philpisin çinde üretimi varmış ama ordan gelişi 120 dolarmış philipsin vergisi gümrüğü kargosu türkiye ye girişi 160 dolara denk geliyormuş bunu satan adamda karını koydumu 200-250 dolar arasını buluyormuş philipsin xenon kiti..

yani piyasada satılan çin malı philipslerin 120-140 milyona satılanlar falan sahte imiş aklınızda olsun yarın öbürgün almaya kalkarsanız aklınızda bulunsun

ya ne hale geldik valla hadi emütasyonunu anladık Çin yeterince emitasyon yapıyor ama kalitesiz ve kısa ömürlü yapmaları kötü... peki asıl orjinalini satan yer neresi Japonya Malezya Hollanda malı felan yokmu bunlarda yoksa sadece Çin lermi üretiyor?

çinde satılan da orjinal philipsin kendi fabrikası almanyada da üretimi var ama çinde bir adam aylık 20 dolara çalışıyorsa almanyadaki adam aylık 5000 euro maaş alıyor misal salladım haliyle çinde üretilen philips xenonun maliyeti 100 dolarsa almanyada üretilenin maliyeti 300 dolar oluyor ama çinde üretilen philips xenonunda sahtesi varmış 3. kalite malzemelerden üretilen kalitesiz sahte xenonları varmış..

anlarsınız ama belli yerlerinden anlanıyor araştırırsanız görürsünüz mesela orjinal philips de hologram bant var balartın üstünde kabartmalar var falan..

çok sağol daha iyileri sizlerin olsun

yanıp sönme olayı arasına role bağlayarak çözümlenebiliyor çok zor bir iş değil...

Ürün hakkındaki tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

can 6000 aldım şu anki 8000

8000 de görüntü güzel ama şu iki gündür yağmurda önümü görmüyorum ıslak asfaltta o yüzden 6000 takıcam 8000 leride satıcam ebaydan 4300 k sipariş vericem zaten türkiyede bir çift 8000k parasına ebaydan iki çift 4300 k alırım :D

Any1sT0pMe

benim aslında uzunlara takma niyetim yokduda aklıma geldi ben kornacı adamım sellek hiç kullanmıyorum nerdeyse o yüzden uzun yolda da işime yarar dedim takıyım..
zaten uzunlar içinde h7 4300 k getirticem ebaydan sanırım güzel olur :D

Hayırlı olsun yamurlu havalarda tam sıkıntı olsada 8000k nın yeri bam başka bil hasla karlı ve sisli havalar :D vede kuru günler.

Geri