Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
madmax50 link' Alıntı:T10 led soranlar olmuştu. Aşağıdaki linkten alabilirsiniz 10 adet kargo dahil 9.98 USD . 20 ledli. İç mekan, torpido, bagaj, plaka bölümlerinde kullanabilirsiniz. 30-45 günde gelir.
http://www.ebay.com/itm/10x-20-LED-T10-3020-SMD-Auto-Vehicle-Parking-Tail-Light-Bulb-Lamp-Pure-White-12V-/400404176743?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item5d39f2df67
Kasım Çınar link' Alıntı:teşekkürler faydalı bir link,bence aydınlatma bölümüne linkle alakalı bir başlık açın,biçok arkadaşımızın işine yarayabilir
zeybek35 link' Alıntı:Ama lütfen bu sefer kamera v.s. tedarikli gelelim greatt
Bir elimle kamera ayarı yapayım derken Ercan abiye arkadan direk vuruyordum, ikimizin de arabası kırmızı-beyaz olacaktı neredeyse 005hihih
chiv link' Alıntı:Onun için pek zaman yok gibiydi bugün torpido gözüne koydum, halledeceğim en kısa zamanda bi de tırstım içeri düşerse mıktanısla çekiliyor felan dediniz ya en iyisi bizim burda bir oto elektrikçi var ona taktırayım dedim tanıdığım adam zaten ufak işim olduğunda ona gidiyorum hep
Teşekkürler tekrar
Sizin kapı içi aydınlatmayı ne yaptınız?