Ynt:
Bolu çok mantikli çok eglenceli olur. Hatta otelle konusup indirim alabilirsek kalmali bile yapabiliriz.
Bolu çok mantikli çok eglenceli olur. Hatta otelle konusup indirim alabilirsek kalmali bile yapabiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
UnStabLe link' Alıntı:Bu konuya cuk oturdu daha da kimse bir şey yazmasın yeni bir organizasyon yapalım hemen bolu fikri mantıklı idi kesinlikle bolu olmasada ona yakın ortalarda bir yerde ankara izmir istanbul biz de buralardan toplanıp geliriz bahara 30 araç rekorunu kırıp 35 araçlık bir buluşma gelmenin sözünü veriyorum buradan nöbet ayarlayıp
ouzhn06 link' Alıntı:Bolu çok mantikli çok eglenceli olur. Hatta otelle konusup indirim alabilirsek kalmali bile yapabiliriz.
Aslında bu da doğru da bir 100 - 150 tl gider gitsin be değer güzel olursa organizasyon hiç tereddüt etmem e biz toplanıp gitmezsek güzel olmaz o yüzden gitmek gerek diye düşünüyorum hesap yapar gideriz şu kadar yakar şu kadar tutar : : 005hihihJlozde link' Alıntı:Abi plan çok iyi de inanılmaz ekonomiden uzak kimi araçlar 1 2 kişi ile o yolu yapacak yazık valla benzinin 5lira olduğu memlekette
abi tatil niyetine gidilir . Ki oyle yerlerde toplu olunca bide herkesin muhabbeti guzel olunca tadindan yenmez. Ben ve nisanlim bankoyuz.UnStabLe link' Alıntı:Aslında bu da doğru da bir 100 - 150 tl gider gitsin be değer güzel olursa organizasyon hiç tereddüt etmem e biz toplanıp gitmezsek güzel olmaz o yüzden gitmek gerek diye düşünüyorum hesap yapar gideriz şu kadar yakar şu kadar tutar : : 005hihih
UnStabLe link' Alıntı:Aslında bu da doğru da bir 100 - 150 tl gider gitsin be değer güzel olursa organizasyon hiç tereddüt etmem e biz toplanıp gitmezsek güzel olmaz o yüzden gitmek gerek diye düşünüyorum hesap yapar gideriz şu kadar yakar şu kadar tutar : : 005hihih
Evet Nisan diye konuşmuştuk, havaların iyi olması lazım ki tadı çıksın, hatta havalar düzelmezse Mayıs ayı bile olabilir.chiv link' Alıntı:Arkadaşlar, abant işini nisana doğru yaparız diye konuşmuştuk hafta sonu buluşmada. Bu aralar olacağını düşünmüyorum.