Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4 Ay Önce Yapılan Boya Korumanın Etkisi (drwaverunner)
Ynt: 4 Ay Önce Yapılan Boya Korumanın Etkisi (drwaverunner)
yanlış anlamayın ama, güzel bir koruma ve cilada su damlacıklar halinde araç üzerinde kalmamalı, aksine akıp gitmelidir. yağmurdan sonra güneş açtığı zaman damlacıklar mercek gibi olup boyada izlere sebep olabilir. o yüzden suyun araçtan kayıp gitmesini sağlayan cilalardan uygulamanızı tavsiye ederim (bu arada siyah da pek bi yakışıyor yaw )
Neden yanlış anlayalım Damlacıklar sanırım ilk etapta top top gözüküyorlar ve üzerine gelecek yeni damlalar ile akmaya başlayacaklar gibi. Motor kaputuna bakarsanız 2. fotoğrafta bazı bölgelerde akmalar başlamış. Tavandaki damlarlar da yağış biraz artmaya başlayınca dağılacaklar gibi.
Ynt: 4 Ay Önce Yapılan Boya Korumanın Etkisi (drwaverunner)
benim dediğim cila işleminde su hiç tutunamıyor kayıp gidiyor bi anlamda araç ıslanmıyor bile. markasını hatırlamıyorum ama dediğim tarzda bir cila kullanmıştım, çok güzel bişeydi. benim evin kileri genelde oto market gibi olur cila işlemini falan kendim yaparım, yıkamacının vs. yıkadığı aracı da yaptığı cilayı de pek beğenmem