4. viteste 180 i görmüş sizce doğru mu?

Sanırım deneme amaçlı yapılmış. Gayet normal bir olay. Elin oğlu kuş serisi ile 200 km yapıyormuş ya, Astra'nın kuştan ne eksiği var ki.

göstergenin sapma olayı tam tersi olmuyomuydu misal 159.8 göstermesi gibi

Hayır, fazla gösteriyor göstergeler, az gösteren varsa istisnadır sanırım, bununla ilgili arastırma okumustum cok eskiden, en hatalı gösteren toyota corollaydı (%10 fazla gösteriyordu )

Ama radarlarda tam tersi mantıkla yaklasılıyor tabii bu işimize geliyor ;) %10 hata payı koyuyorlar ya maksimum hızın üzerine

benim astra 1.3 cdtı da yapıyor 4 te 180 ama biraz zaman alıyo 170 den sonra çıkması:D

Hayır, fazla gösteriyor göstergeler, az gösteren varsa istisnadır sanırım, bununla ilgili arastırma okumustum cok eskiden, en hatalı gösteren toyota corollaydı (%10 fazla gösteriyordu )

Ama radarlarda tam tersi mantıkla yaklasılıyor tabii bu işimize geliyor ;) %10 hata payı koyuyorlar ya maksimum hızın üzerine

bende fazla göstermesi gerektiğini söylemek istemişim ama biraz garip olmuş :)

ne olcak ya benım albea multıjet 5 te 180 rahat yapıor ama tunel ıcınde tunelden cıkınca turbulansa gırmıs gıbı oluosun hemen yawaslıorum :)

4 viteste bi aracın 180 yapması ilginç geldi hiç denemedim motora bunun bi zararı yok mu? yüksek devirlerde uzun süreli kullanmak arabanın motor sağlığı açısından iyi değildir kanımca

marifet değil ki yapması. ben 5 de ancak 180-200 yapabiliyorum typerla.
bu acıdan bakarsan önemli olan hangi sürede yapması.
benim acımdansa araclarımıza kazasız belasız binmek var. gerisi boş

Taner'cim Merhaba nasılsın?

Ama olay birazda burda Type-r ın kısa sanzımanına baglı yanı zaten type-r orjınal olarak cok kısa bır sanzımana sahip.

Hesaplarıma göre zaten o hızı yapması gerek anormal birşey yok..

Sahibinden comdaki ilanlara bitiyorum gül gül ölüyorum,marifetmiş gibi yazmış adam bide,4.viteste 180 görmesi kadar normal bişey yok.

Geri