Fikir vermesi açısından ben bugün 300.000 km bakımına özel serviste 500 TL ödedim. (Motor yağı, filitreler, şanzuman yağı, buji, 3 tane su hortumu değişimi, bir katkı maddesi, 3 lt antifriz, pozisyon şalteri bakımı, ufak tefek parça, işçilik)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fikir vermesi açısından ben bugün 300.000 km bakımına özel serviste 500 TL ödedim. (Motor yağı, filitreler, şanzuman yağı, buji, 3 tane su hortumu değişimi, bir katkı maddesi, 3 lt antifriz, pozisyon şalteri bakımı, ufak tefek parça, işçilik)
Ama abi bu şalter konusunu sana çok söyledi idim hatırlar isen o verdiği hatayı vermeyecek inşallah. Benim de başıma geldi idi çünkü birden bire oldu sonra temizlik yapıldı düzeldi.
Tahminimize göre o parçaya şimdiye kadar ya hiç el sürülmemiş ya da en son bakımı uzun yıllar evvel yapılmış olmalı ki sökerken bir hayli zorlandık, içi de epeyce kirli çıktı. Servis dönüşü bir sıkıntı olmadı, bakalım bir de yarın motor soğukken deneyeceğim. Şimdiye kadar bu parçaya müdahale etmememizin nedeni sanayideki bir iki ustanın yanlış bilgi vermesi idi. Bana bu parçanın bakımının yapılabilmesi için şanzumanın açılması lazım demişlerdi, halbuki dışındaymış .
Ben yağı 70.000 km civarında değiştirdim, çıkan yağ görünce içimden keşke daha evvel değiştirseydim dedim
Acele etme, az daha kullan zira 3 Lt yağ 100 TL. olmuş