40 km/h hızda gelen uğultu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sharwz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sharwz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
benim sorunum 40 km/h hıza ulaştığımda sanki bilya ötüyormuş veya devirsizmiş gibi bi uğultu yapıyor 1997 vectra cd aracım teşekkürler yorumlar için

dediğin gibi bilyadandır..

tekerlek rulmanlarının ötüp ötmediğini bulmanın en kolayı rot-balansa gidip tekerlekleri döndürmek.

fren balatası da sürtme sesi yapıyor olabilir benim Vectra GT'de vardı sonra kendi kendine düzeldi.

bended aynı sorun vardı rot ayarından bakıldı bir şey çıkmadı hatta lastikler yer değişi ses var geriye lastiklerin ses yaptığı ortaya çıktı genellikle şehir içinde tretuara yakın yarlarde ses yapıyor lastikleriniz dunlop mu ?

Bendede aynı sorun vardı. Aracı ilk aldığımda baktırmıştım. Sesin lastiklerden geldiği söylendi. Doğru olacakki 2 yıl oldu aynı ses.

evet bended 2,5 yıldır aynı sorun berkay aracın 2007 model ve lastiklerin dunlop sport 2020 e diilmi

lastikler michelin energy saver ilginç olan sadece 40 km/h hızda yapması ne 38 ne 45 arası bi ses yok:)))

rot-balansa gidin sorununuzu söyleyin 4 lastiği de araç üstünde o hızlarda çevirsinler hangi tekerlek neden ötüyor bulunsun...

1- lastiğin kendisi
2- tekerlek rulmanı
3- fren balatası

diyorum ben.

sonuç noldu baktırdınız mı?

tek amaç sorunu çözmek değil çözüm yolunu da forumla paylaşmak olmalı bence...

Fren balatasında ne olabilirki 3 sene geçmiş arabayı alalı sürtünme desen sürtünme kalmaz

Geri