- Konuyu Başlatan
Pazartesi işe giderken açıksa uğrayayım bi bayiye.. esp olduğunu görünce bende şaşırdım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür bilgi için. Bu arabayı almanlar yapmış olsa idi daha çok satardı kesinaraba fena değilde neticede pejo fransız arabası.ben kullandım kötü değil ama bi alman arabasını tutmaz kesinlikle.kullandığımda dikkatimi çeken şeyy gaz pedalının biraz sert olması ve vites geçişlerinin uzun olmasııydı.
koskoca bir markayı "teneke" diye silmek mantıksız değil mi? dünya piyasasında muazzam bir pazar payları var. bütün dünya dangalak da bir biz mi akıllıyız. kimse mi anlamıyor bunların teneke olduğunu? yapmayın yahu
sadece 6 ayda bir yapılan öndüzene yapılmasına dayandırıyom türkiye yolların genelde mekanik arazı cıkartıyo nazik arabalar :help:Arkadaşlar pejoya teneke araba diyorsunuz ama bu düşünceyi neye dayandırıyorsunuz? Gerçekten merak ediyorum. eski modelleri 4, yenileri 5 yıldız alıyor testlerden. Ya bu adamlar test yapmayı bilmiyor, ya da insanların ön yargıları var.