406 coupe

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tyanali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pazartesi işe giderken açıksa uğrayayım bi bayiye.. esp olduğunu görünce bende şaşırdım

araba fena değilde neticede pejo fransız arabası.ben kullandım kötü değil ama bi alman arabasını tutmaz kesinlikle.kullandığımda dikkatimi çeken şeyy gaz pedalının biraz sert olması ve vites geçişlerinin uzun olmasııydı.

Arkadaşlar pejoya teneke araba diyorsunuz ama bu düşünceyi neye dayandırıyorsunuz? Gerçekten merak ediyorum. eski modelleri 4, yenileri 5 yıldız alıyor testlerden. Ya bu adamlar test yapmayı bilmiyor, ya da insanların ön yargıları var.

araba fena değilde neticede pejo fransız arabası.ben kullandım kötü değil ama bi alman arabasını tutmaz kesinlikle.kullandığımda dikkatimi çeken şeyy gaz pedalının biraz sert olması ve vites geçişlerinin uzun olmasııydı.
Teşekkür bilgi için. Bu arabayı almanlar yapmış olsa idi daha çok satardı kesin :D

koskoca bir markayı "teneke" diye silmek mantıksız değil mi? dünya piyasasında muazzam bir pazar payları var. bütün dünya dangalak da bir biz mi akıllıyız. kimse mi anlamıyor bunların teneke olduğunu? yapmayın yahu

koskoca bir markayı "teneke" diye silmek mantıksız değil mi? dünya piyasasında muazzam bir pazar payları var. bütün dünya dangalak da bir biz mi akıllıyız. kimse mi anlamıyor bunların teneke olduğunu? yapmayın yahu

Benimde şaştığım nokta bu işte. Elalem bi ton test yapıyo anlamıyor, biz bir bakışta teneke olduğunu anlıyoruz.

Tenekeydi-değildi diye tartışmaya gerek yok bana göre.
Konu 406 coupe'nin nasıl bir araç olduğu v.s.
-vites geçişleri uzun, gaz pedalı sert dedi hasan mesala.
-Giray müthiş kaçıyor dedi :)

Arkadaşlar pejoya teneke araba diyorsunuz ama bu düşünceyi neye dayandırıyorsunuz? Gerçekten merak ediyorum. eski modelleri 4, yenileri 5 yıldız alıyor testlerden. Ya bu adamlar test yapmayı bilmiyor, ya da insanların ön yargıları var.
sadece 6 ayda bir yapılan öndüzene yapılmasına dayandırıyom türkiye yolların genelde mekanik arazı cıkartıyo nazik arabalar :help:

İyi miyi anlamam abi ben...En iyisi benim arabam vectra :)

Ne o öle fransız falan bozar bizi :D

Jonevasi vuble :kop:

Geri