||41 KD 441|| Ufaktan Mod'a Giriş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 41-kamer-18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kardesım arabanı gule gule kullan inşallah.Allah nazarlardan saklasın maşallah çok temiz.bence bu aracın jantlarını vs.değiştirme.tek yapılacak şey angel far ve arka stop.başka bişey istemıyor;)

maaşallah

kardesım arabanı gule gule kullan inşallah.Allah nazarlardan saklasın maşallah çok temiz.bence bu aracın jantlarını vs.değiştirme.tek yapılacak şey angel far ve arka stop.başka bişey istemıyor;)
yavaş yavaş berkay şuan tesisat var sırada farlar yeni değişi biraz eskisin bakarız :D

masallah kardesım cok guzel olmus arac ...burak sanada helal olsun cok guzel boyamıssın kardesım kaliperleri:D

Güzel aracınız var, Allah kaza bela vermesin..

Aynı model G kasa HB var imzamdaki araç. Kaliperleri boyama işine imrendim bi türlü vakit bulamıyorum. Ben ankaradayım bu işi nasıl yapacağımı hangi malzemeleri kullanacağımı ufaktan anlatabilirmisiniz? Özel mesaj yoluylada olabilir..

Şimdiden teşekkür ederim..

Güzel aracınız var, Allah kaza bela vermesin..

Aynı model G kasa HB var imzamdaki araç. Kaliperleri boyama işine imrendim bi türlü vakit bulamıyorum. Ben ankaradayım bu işi nasıl yapacağımı hangi malzemeleri kullanacağımı ufaktan anlatabilirmisiniz? Özel mesaj yoluylada olabilir..

Şimdiden teşekkür ederim..
tanıdık lastıkcıye gidiyorsunuz,
çok güzel olsun boyanın rengı çamur çökekte çirkin görünmesın diyorsanız kaliper boyası alıcaksınız.arka kampana ve ön disk leri tel zımpara alıp temizleyeceksınız.sonrasında ister kaliper boyası, ister normal sprey boya(nalburlarda satılanlardan) alıp boyuyacaksınız.3 er kat atsanız yeterlı olur.

Geri