45.000 bakım fıyat alanlar..

cancanada

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.opelsizasla.com
arkadaslar navıden vazgectım.. bakım zamanı gelmısken fıyat alayım dıye dusunuorm.. yakın zamanda bakım yaptıran arkadaslar fıyatları yazarsa sevınırım..

Ynt: 45.000 bakım fıyat alanlar..

Evet önemli yaw
Benim araçta 40 kusur binde...

Benim 42000 oldu da bir şey sorucam arabanın mekanik garantisi 2 sene doğrumudur  032questn

recepakcay link' Alıntı:
Benim 42000 oldu da bir şey sorucam arabanın mekanik garantisi 2 sene doğrumudur  032questn

Evet 2 sene, doğru.

Feci bir durum diyebilirim
ben biraz erken yaptırdım 43-44 gibiydi sanki
ve 700 TL' civarı bir para ödedim sanki
içime oturdu
birde silecekler iz yapıyor değiştirelim dediler. iyiki sordum ona da 100 civarı bir şey istediler
Opel tahmin ettiğimden çok pahalı çıktı.

Benim aracım 2011 Temmuz trafiğe çıkışlı şuan 42000 de Mart sonu Nisan gibi 45000 olur. Geriye 3 ay kalıyo acaba 3 ay için değer mi yetkili servise götürdüğüme yoksa boşuna o kadar para vermesem mi  032questn

recepakcay link' Alıntı:
Benim aracım 2011 Temmuz trafiğe çıkışlı şuan 42000 de Mart sonu Nisan gibi 45000 olur. Geriye 3 ay kalıyo acaba 3 ay için değer mi yetkili servise götürdüğüme yoksa boşuna o kadar para vermesem mi  032questn

Garanti bitmeden yetkili serviste bakımı yaptırmak daha faydalı diye düşünüyorum, mazallah 3 ay içerisinde aracın başka bir yerinde alakasız bir sıkıntısı çıkarsa yetkili servis dışı müdahale var demeleri ve yan çizmeleri mümkün. Risk alamamak en iyisi olur. (:

Ben bugun bursa neskardan aracim icin fiyar aldim 545 TL istediler.
Kisaca sordum iste yag bakimi filtreler degisecekmis bu kadar geriside iscilik sanirim.
Insallah son yazilimdabvardir ve biseye deger.
Baska fiyat alan yok sanirim.

bugun itibariyle antalyada en cok önerilen opel servis 45000 bakım fiyatı butun mazemeler GM ORJİNAL 170 tl

geçen gittim dizel astra j içindepo fullken çalkalama sesi geliyor dalgakıran takılmalı bu işlemi şu şu bayilerde yapıyor dedim ankara opise usta ben bilmiyorum yapmıyoruz biz dedi  :D muhtemelen aracım garantisiz olsaydı biliyoruz yapıyoruz derlerdi evill2

Geri