Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben servise sordum 630 tl dediler.
V kayışı değişecek dediler. Oysaki öyle belli periyotta değişmez. kontrol edilir sorunluysa değiştirilir. Ben dışardan Mobil1 esp 0w40 aldım 4 lt 90 tl, diğer tüm gerekli malzemeleride parçacımdan aldım tüm masraflarım 260 tl tuttu. kayıı ve fren hidroliğini kontrol ettik sorun yok değiştirmedik.
ben servise sordum 630 tl dediler.
V kayışı değişecek dediler. Oysaki öyle belli periyotta değişmez. kontrol edilir sorunluysa değiştirilir. Ben dışardan Mobil1 esp 0w40 aldım 4 lt 90 tl, diğer tüm gerekli malzemeleride parçacımdan aldım tüm masraflarım 260 tl tuttu. kayıı ve fren hidroliğini kontrol ettik sorun yok değiştirmedik.
Şu an Çözel Opel'deyim arkadaşlar. Gayet ilgili bir servis. Memnun kaldım. Araba şu an bakımda. 450 TL civarı 60.000 bakım yapacaklar. Mazot katkısı hediye. Arabayı ilk ön muayenede devirdaim pompasında sorun var gibi görüldü. Bakalım sorunluyda o da değişecek.
Yoğuşma nedeni ile kapar. Sistemin çoğu metal. Ayrıca basınç altında çalıştığından, kirlenme tabir edilen özellik kaybı olur. Değişim faydalıdır lakin ben 90binde değişmeyi planlıyorum.