Maşallah araba ayna gibi olmuş.
Bendede var sanırım bu hare'lerden. Profesyonel yardım alsam daha iyi olacak gibi
Bendede var sanırım bu hare'lerden. Profesyonel yardım alsam daha iyi olacak gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
motor kaputu iyi olmusta 4 saatte motor kaputu ertesi yarin gibi olmus arka bagajida seneye galiba üstat
angara ve garajda ekşın çoook.. ya biz de bekledik belki sıra gelir diye.. bu kadar profeyşınıl olunca seneye yaza olur inşallah..
haklisin Ibrahim detayli bir temizlik arkasina cilasi wax i gercekten ben bile boya olarak tertemiz olan arabama en az bir tüm gün ugrasiyorum yaz mevsiminde minimum 10 saat sürüyor.bir kac yikamada bir de sprey cila yapinca canliligini hep koruyor.abi bu kadar kötü boya da ince işcilikle 4 saat sürmesi çok normal.. uygulamada önce meg85+cutting daha sonra ise manzerna+polising pad ile geçildi..
ben arkadaşlara çoğu zaman söylüyorum iyi bir boya koruma öyle sabah bırak akşam al ile olmaz, bir araç iki gün sürer ama değer.. herşeyiyle tabi..
haklisin Ibrahim detayli bir temizlik arkasina cilasi wax i gercekten ben bile boya olarak tertemiz olan arabama en az bir tüm gün ugrasiyorum yaz mevsiminde minimum 10 saat sürüyor.bir kac yikamada bir de sprey cila yapinca canliligini hep koruyor.
Emeğinize sağlık ...Birşeye emek verip uzun uğraşlar sonucu karşılığını görebilmek kadar güzeli yoktur.
Kaputa bak saçını tara...