46.000km orjinal vectra b , Amiral Gemisi

Abi bence CDX jantı da mantıklı Mert'in dediği gibi..Sonuçta donanım manyağı bir vectra b doğuyor :rakir: cdx jantı da donanımlı oluşunu gösterir..Fakat vectra B GT jantı ya da vectra c comfort jantı öneririm..5x110 ölçülerine geçtikten sonra düşünülebilir tabi.. Ayrıca kapılardaki GL etiketi yerine ne düşünüyorsun :rolleyes:

Maşallah araba gerçekten çok temizmiş böyle garaj arabalarını alıncada sürmeye kıyamıyosun araca çok değer veriyorsunuz gerçekten konunun başından sonuna kadar sıkılmadan okudum araca gerekeni yapmışsınız bu arada 6050 satılıksa düşünebilirim. :)

Maşallah araba gerçekten çok temizmiş böyle garaj arabalarını alıncada sürmeye kıyamıyosun araca çok değer veriyorsunuz gerçekten konunun başından sonuna kadar sıkılmadan okudum araca gerekeni yapmışsınız bu arada 6050 satılıksa düşünebilirim. :)

değerli yorumunuz için teşekkür ederim el bebek gül bebek saklıyorum :) 6050 bir aralar satılıktı evet o da çok temiz sıfır ayarında diyebilirim ancak istediğim indash satıldıgı için şimdilik indash arayışından vazgeçtim. kafamda cok proje var ama zaman bulamıyorum. zaman bulduğumda arabayla geziyorum :D

tekrar teşekkür ederim

60.000 km ye dayandık Bayram bize yaradı :)

O zaman zırlama ışık yandı lamba söndü,cep delik cepken delik diye ;)

sen al devam et o fakir bu aralar.lpg ye soğuk bakan ama parası olmayıp zırlayan bi insancık+vectra b lere yakışmaz zaten vectra c ler için üretild o parça ama bence yakışmaz sanada...arabanın çizgisini ne yapsamda apaçi olsa diye düşündüğünü görmüyorum sanma

Geri