46.000km orjinal vectra b , Amiral Gemisi

Abi senin aracın km si ve orjinalliği; dünya ile bağımı koparıyor :D

http://www.youtube.com/watch?v=M2mfc3AdyUg

:D alemsin Serdar

bunu satarsam astra j cosmo alırım sunrooflu. onu alacak duruma gelene kadar buna binmeye devam.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 22:50 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 22:45 ----------

bir resim atayım

2djtpw.jpg

kış dönemi geçsin uğraşmaya devam ederim. meguiars ile cilasını yenileyeceğim tekrar.

Maşallah cidden çok temiz bakıyorsun Allah nazarlardan korusun bu arada resim süper hatta plakayı saklamasaydınız duvar kağıdı yapacaktım :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maşallah cidden çok temiz bakıyorsun Allah nazarlardan korusun bu arada resim süper hatta plakayı saklamasaydınız duvar kağıdı yapacaktım :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teşekkür ederim :)

elimden geldiğince orjinalliğini korumaya çalısıyorum. isterseniz yüksek çözünürlüklü fotoğrafını yollarım problem değil :)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 23:11 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 23:04 ----------

resimler i phone ile çekildi herhangi bir oynama yoktur plaka boyama dısında :P

ajwizq.jpg

Hocam bırak şunu kapalı garaja dursun, ilerde çıkartırız haberlere konu oluruz be :D

: )

aslında durumum olsa yapardım ama imkan meselesi :D

5 günde 1650 km yol yaptım. yaza kadar 70000 i geçer. aklımda birkaç proje var ama uğraşmaya zaman bulamıyorum. ebay den de birşey alınmıyor. kur çok yüksek. bekliyorum

Geri