5. Ankara Buluşması Fotoğraf Konusu...

Ynt: 5. Ankara Buluşması Fotoğraf Konusu...

madmax50 link' Alıntı:
֖zel efekt değil o,  arabanın ve önündeki arkadaşın karizması makina sensöründe istenmeyen bir etkiye yol açmış biz de anlam veremedik  :D

Allah Allah! :D Sağolasın kardeşim. "Tipsizsin, düzeltmeye çalıştık ama photoshop tutmadı" demiyorda... :D Eyv. :D

ercan_0636 link' Alıntı:
arabayı bir önceki buluşmada kirli getirdim o kadar laf ettiniz, şimdi cayır cayır yanıyor kimseden çıt yok... general_hehe

Abi gerçekten cayır cayır yanıyor. Kırmızı ışıkta beklerken ışıktan daha kırmızı bir şey gördüm Ferrari sanıp fotoğrafını çektim ama senin makinaymış :D

du4aqezy.jpg

mucahitduran link' Alıntı:
Abi gerçekten cayır cayır yanıyor. Kırmızı ışıkta beklerken ışıktan daha kırmızı bir şey gördüm Ferrari sanıp fotoğrafını çektim ama senin makinaymış :D

du4aqezy.jpg

special_Yeah   teşekkürler Mücahit kardeşim sırf senin için yıkattım inan... general_hehe

ercan_0636 link' Alıntı:
special_Yeah   teşekkürler Mücahit kardeşim sırf senin için yıkattım inan... general_hehe

Sağol abi dilime düşmezdin gerçi ama :P :D

katılan tüm akadaşlara teşekkür ederim, güzel bir gün geçirdik, fotoğrafları çeken arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim, ellerinize sağlık..  14alkiss 14alkiss 14alkiss

ևok güzel bir buluşma olmuş gerçekten. İnşallah bir ankara buluşmasına bende katılabilirim. ֖zendim valla  :(

Ynt:

Kampanyaburada kim?