Ynt: 5. Ankara buluşması
Pazar günü herhangi bir aksilik olmazsa,ben de katılmak istiyorum.....
Pazar günü herhangi bir aksilik olmazsa,ben de katılmak istiyorum.....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
madmax50 link' Alıntı:Ankara 5. Buluşma
Mekan: Eskişehir Yolu Kafes
Tarih ve Saat: 25 Mayıs 13:00
Katılımcı Listesi:
1.mucahitduran
2.MuratS
3. madmax50
4. astrajtiger
5. ogntheone
6. ercan0636
7. ac@d
8. cenko
Not: Önceki buluşmada Orhan arkadaşımıza yardımcı olmuştum bu buluşmada da 1 kişiye kapı kolu led ve vites altı led montajı yapabilirim.
mucahitduran link' Alıntı:Orhan'dan ses çıkmadı?
Bol fotoğraf bekliyorum üzgünümki düğünümüz var katılamayacağım uygun bir dönemde film işini halletmek için ulaşacağım mustafa abi sana birde krom cam çıtalarında gözümmadmax50 link' Alıntı:Orhan düğünler var demişti gelemeyecek sanırım.
hocam şu kapı kolu led montajını kameraya çekebilir misiniz.kapı nasıl sökülüyor elektriği hangi kablodan alıyorsunuz falan net bir şekilde gösterseniz size zahmet?bazı arkadaşların otomatik cam kumandası bozulmuş yaparken böyle bir sıkıntıyla karşılaşmayalım..madmax50 link' Alıntı:Ankara 5. Buluşma
Mekan: Eskişehir Yolu Kafes
Tarih ve Saat: 25 Mayıs 13:00
Katılımcı Listesi:
1.mucahitduran
2.MuratS
3. madmax50
4. astrajtiger
5. ogntheone
6. ercan0636
7. cenko
8. ac@d
Not: Önceki buluşmada Orhan arkadaşımıza yardımcı olmuştum bu buluşmada da 1 kişiye kapı kolu led ve vites altı led montajı yapabilirim.
sallierim link' Alıntı:hocam şu kapı kolu led montajını kameraya çekebilir misiniz.kapı nasıl sökülüyor elektriği hangi kablodan alıyorsunuz falan net bir şekilde gösterseniz size zahmet?bazı arkadaşların otomatik cam kumandası bozulmuş yaparken böyle bir sıkıntıyla karşılaşmayalım..
transistörün hangi bacağından alıyorsunuz içinde hangi tip transistör var?açmadığım için görmedim hiçmadmax50 link' Alıntı:Cam kumandası bozulma durumu olmaz. Mucahitin bağlantısı yanlış yapılmış ondan dolayı bir sorun olmuş ama geçen hafta sorunu hallettik. Sağ kapının bağlantısı gayet basit. Sol kapı da kolayca bağlanabilir ama orijinal gibi kısılarak sönmez ve cam kapatılırken söner. Sol kapının orijinal olması için kumanda kabı sökülerek içindeki transistör çıkışından bağlantı alınması lazım bu işlem için elektronik bilgisi şart. Bağlantı yapılan soketteki kablo yerlerini daha önce çizim olarak forumda paylaşmıştım ararsanız bulabilirsiniz.
Transistör bacağından almıyoruz. Kart üzerinde led dizisi var bu ledlerin giriş ve çıkışını bularak uçları tespit edebilirsiniz. Kartı açınca biraz inceleyip bulabilirsiniz.sallierim link' Alıntı:transistörün hangi bacağından alıyorsunuz içinde hangi tip transistör var?açmadığım için görmedim hiç