5. Ankara buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan daos009
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 5. Ankara buluşması

Jlozde link' Alıntı:
Beyler beni eklememişsiniz listeye kırıldım bak :-\. Bende yazılımsal olarak destek verebilirim gelecek arkadaşlara navi güncellemesi cyclone vs gibi. Ayrıca geçen buluşmada gündeme gelen beyaz led ampüllerden bi paket aldım ancak arabanın içinde çok hoşuma gitmedi isteyene getirebilirim.

Beyaz led iç aydınlatma için olansa ücreti karşılığında ben alabilriim :))

madmax50 link' Alıntı:
Ankara 5. Buluşma

Mekan:          Eskişehir Yolu Kafes
Tarih ve Saat:    25 Mayıs 13:00

Katılımcı Listesi:
1. mucahitduran
2. MuratS
3. madmax50
4. astrajtiger
5. ogntheone
6. ercan0636
7. cenko
8. ac@d
9. jlozde
10.bugra_06
11.appleman

11 Astra yanyana... Görenleri kıskandıracak bu buluşmaya neden katılmayasın? Haydi Ankara'lı, sen de gel :))

mucahitduran link' Alıntı:
11 Astra yanyana... Görenleri kıskandıracak bu buluşmaya neden katılmayasın? Haydi Ankara'lı, sen de gel :))

15'i geçeceğiz sanırım birkaç fire olur yinr 13-14 araç oluruz.

Bir aksilik olmaz ise ben de katılmak istiyorum..

Ankara 5. Buluşma

Katılımcı Listesi:
1. mucahitduran
2. MuratS
3. madmax50
4. astrajtiger
5. ogntheone
6. ercan0636
7. cenko
8. ac@d
9. jlozde
10.bugra_06
11.appleman
12.dimens

bende gelirim... ama tekrar söylüyorum, park sorunu yaşıyacağımız aşikar orda... hatta bence bazılarımız park edemicek bile... bence orda buluşup başka bir yere hareket etmeliyiz... ön ve arka park yerleri zaten katılımcı sayısı kadar araç alıyor... o saatte kafesin boş olmayacağıda kesin... naçizane fikrimi söylüyorum...

Ankara 5. Buluşma

Katılımcı Listesi:
1. mucahitduran
2. MuratS
3. madmax50
4. astrajtiger
5. ogntheone
6. ercan0636
7. cenko
8. ac@d
9. jlozde
10.bugra_06
11.appleman
12.dimens
13. budoka

budoka link' Alıntı:
bende gelirim... ama tekrar söylüyorum, park sorunu yaşıyacağımız aşikar orda... hatta bence bazılarımız park edemicek bile... bence orda buluşup başka bir yere hareket etmeliyiz... ön ve arka park yerleri zaten katılımcı sayısı kadar araç alıyor... o saatte kafesin boş olmayacağıda kesin... naçizane fikrimi söylüyorum...

İnşAllah park sorunu yaşamayız. Park sorunu yaşarsak buluşmada belirleyeceğimiz ortak bir noktaya hareket edebiliriz :)

budoka link' Alıntı:
Abi Pazar günü dediğiniz gibi yer sorunu olabilir en arkadaki bölüm boş oluyor genelde ama belli olmaz. Yer sıkıntı olursa uygun bir yere konvoy halinde gideriz güzel olur  :)

Ynt:

Katılmayı çok istediğim bir buluşma daha ve finallerimin olmasından dolayı Sivas' tan size iyi eğlenceler demek kalıyor. :)

Geri