bektaş senin araca yazılım yüklettin mi? ben opan da yüklettim motorun sesi bile değişti...
kaça yüklediler? başka değişmeler var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bektaş senin araca yazılım yüklettin mi? ben opan da yüklettim motorun sesi bile değişti...
kaça yüklediler? başka değişmeler var mı?
bu kaligrafi kaleminin grisini hiç biryerde bulamadım eskişehirde..
sağol.sayende oldu...bektaş hayırlı olsun... hem bu kullandığın ledler daha kararlı çalıştığı için bozulma gibi bir dert yaşamazsın...
gittim.. adam astra g kasalara olmuyodu yanlış hatırlamıyorsam.ama genede bi deneyelim dedi. denedi.. ve olmadı... benim arabaya olmadı.. ama en kısa zamanda başka bi servise daha gidecem.. çünkü sadece benim arabaya olmamış anladığım kadarıyla..... bahsettiğin rölanti sorunlarının hepsi bendede var..
sağol.sayende oldu...
gece ve gündüz.. ikisindede baktım çok güzel... hiç sıkıntı yok şimdilik..
şimdi sıra kadranda..
opana mı sormuştun... bana x16xel motor olur dediler...sonra yaptılar...yoksa bizimi keklediler ama adam bana yüklensede yüklenmesede 30 lirayı alıyoruz dedi.bende siz bir bakın dedim eğer yüklenmeseydi para vermezdim...
yok yok gerçekten yüklemişlerdir. düzelmeleri de farketmişsin zaten..
ama o nası bi mantık anlamadım.. olsada olmasada 30 tl alırım...
opan mıydı adı hatırlamıyorum. ankarada yetkili servis çok.. biri opis biri opan..
ama en kısa zamanda başka bi yerde bi daha deneyecem.
Geçenlerde bende izmit ekcana randevu alıp yazılım yükletmeye gittim (araç 1998 astra g)aracı içeriye aldılar ve 15 dk.sonra gelip bu model için yazılım yok dediler ve parada almadılar.