5 Mayıs 2009 Salı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herzamanki yerdeyiz arkadaşlar, dileyen direk oraya gelsin veya Gültepe'ye gelsin mekanda buluşup hepberaber mangal alanına ineriz :] yanlız 3 tane mangalımız var ve bu sefer yetmiycek getirebilecek bir arkadaş mangal alırsa yanına iyi olur ;)

Hasan sana sorulması gereken soruyu Yavuz benden önce sormuş kardeşim :]

Ustaa demekki bazen kulak çınlatmak işe yarıyormuş :]

aBİ çalışıyorum bu krizde iş bulmuşken bitirmeden bırakmak olmaz pek fırsatım olmuyor :) bu herzaman ki yer neresi

usta direk gelecekler için bizim çayırlığın olduğu mekan bölge adı anadolu yakasından gelirken girilcek sapağın adını yazarsan çok güzel olur yoksa ajj kalırız:)

abiler akşama salı pazarından 3 kilo domates, 1,5 kilo biber, 15 adet fırından olabildiğince sıcak ekmek, bir büyük su ve el yıkamak için sabun, masa vs vs getirecem mangalım yok olsa getirirdim.

yok böyle bir şans arkadaşlar üzülerek söylüyorum benim mesaim var bu akşam :( biz işten güçten kafamız kalmıyor bi kafa dağıtalım dedikçe iş gelip bizi buluyor. Neyse fazla büyük konuşmayalım geçen ay ağlıyordum iş yok borçlarımı nasıl ödeyeceğim diye Aranızda tanıdığım arkadaşlar var onlarıda özledim.

Artık başka salıya inşaallah

tarif edebilirmisiniz ayrıca getirilecek bişey varmı
ayrıca galiba yağmur yağacak

Sevgili Deniz;

OKİ'nin dükkanında buluşacağız. Gültepe'de saat 20.00'de

Yer ise Kağıthane Evlendirme Sarayının arka tarafında ki çayırdır..

OKİ'nin dükkanın tarifi ve adresi için bir PM at istersen ben tam açık adresi bilmiyorum

Ama Levent'ten, Show TV'nin altındaki tünelden Gültepe'ye giderken ilk orta göbekten sol aşağı dükkana giriyorsun. Sağ köşedeki Oto Elektrik Dükkanı

Son düzenleme:
arkadaşlar bu akşam katılamayabilirim büyük ihtimal ancak son anda işim erken biterse okinin oradayım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri