5 Milyar İndirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34ER8001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu indirim meriva,zafira,hanıma,fadima gibi modeller için :)
İndirim diye bir kavram da yok aslında beyler,pazar hileleri bunlar,kanmayalım.Aracın kaldırımlı fiyatı üzerinden 5 milyar düşürülüyor fiyat.Zaten indirim olmadan önce de gidip konuşsanız aynı tabana yaklaşıyor fiyat...Astra G hariç,corsa D ve astra H 'ta neden indirime gidilsin?

klasik stok eritme kampanyalarından biri işte.2008 ler satılmaya başlamadan eldekileri bitirmeye çalışıyorlar.demekki o paralara da satılabiliyormuş

corsa 1.4 Enjoy aralık 2006'da 28.550,00 YTL şimdiki fiyatı 29.164,00 YTL. Ne kampanyası imiş bu?

Bu kampanya peşin fiyatına taksit gibi olmus,pesin aldığınızda da indirim yapılan cinsten fiyatları şişirip şimdide kampanya diye millete yutturuyorlar..

Sanayi Bakanı, giyim mağazalarını eleştiriyordu. Önce zam yapıp sonra vitrinlere "%50 İNDİRİM" yazıyorlar diye. Aynısı koskoca Opel yapıyor. Bakanın yerinde olsam binerim Opel Türkiye'nin tepesine...

artık işler böyle tuketiciyi psikolojik olarak ucuza aldım havası yaratıyorlar..
Gecen hafta yegenime C4 aldık ve liste fiyatından önce 3.000 YTL indirim yaptılar. sonra honda daha cok indirim yapıyor sizden değil, vazgeçtim Honda alacağız diye giderken 4.500 YTL indirimle aldık. pazarlık şarttttt...

hikaye bunlar arkadaşlar inanmayın!ben bundan 3 ay önce felan niyetlendim astra 1.3 cdti enjoya 35800 ytl ye bulmuştum!şuan sözde 5000 ytl indirimli fiyatı 36800 ytl!bu nasıl bii indirim ben anlamadım!aracın fiyatını yükseltipp aynı oranda indirimde yapıyorlar!değişen bişey olmuyoo yanii!30 ise 35 diyorlar sonra 5 ytl indirim!araç yine 30!:)sorsan kendilerini büyük bii indirim yapmış gibi gösteriyolar!

Son düzenleme:
hikaye bunlar arkadaşlar inanmayın!ben bundan 3 ay önce felan niyetlendim astra 1.3 cdti enjoya 35800 ytl ye bulmuştum!şuan sözde 5000 ytl indirimli fiyatı 36800 ytl!bu nasıl bii indirim ben anlamadım!aracın fiyatını yükseltipp aynı oranda indirimde yapıyorlar!değişen bişey olmuyoo yanii!30 ise 35 diyorlar sonra 5 ytl indirim!araç yine 30!:)sorsan kendilerini büyük bii indirim yapmış gibi gösteriyolar!

maalesef ayneen öyle...

Geri