Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5 Temmuz Opelim.net 5 yaşında Bolu Abant Buluşması
Benim finallerim 25 inde başlıyor bu hafta öğrenirim kaçında bittiğini daha program açıklanmadı fakat muhtemelen 5 inde bitmiş olması gerekiyor.Ben şahsen gelmek istiyorum : dediğim gibi,İzmirdende niyetli çok arkadaş var.
Peki organızasyonu ne şekilde yapıcaz,isterseniz başlığı açalım orada başlayalım konuşmaya ne dersiniz?
Benim finallerim 25 inde başlıyor bu hafta öğrenirim kaçında bittiğini daha program açıklanmadı fakat muhtemelen 5 inde bitmiş olması gerekiyor.Ben şahsen gelmek istiyorum : dediğim gibi,İzmirdende niyetli çok arkadaş var.
Peki organızasyonu ne şekilde yapıcaz,isterseniz başlığı açalım orada başlayalım konuşmaya ne dersiniz?
Evet bende takvvimden baktım aynen o şekilde olması lazım ama işte bizim okula belli olmaz ondan dedim akademik takvimde başlangıç var bitişi bulamadım öğrenicem bu ahfta Geçen sene temmuz ortasında bitti okul bu sene ilk defa finaller öncesi 10 gün boşluk yapmışlar ama vizeleri 5 günde geçiştirirler.Ondan diyorum belli olmaz diye