- Konuyu Başlatan
parcalı olmasa da butun olsa daha kolay olur gıbı
kolay olabilir ama orjinali 4 parça birbirine dikişli olduğundan dikişsiz tek parça çok uyduruk dururdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
parcalı olmasa da butun olsa daha kolay olur gıbı
merhaba kardeşler
Ben tekstilciyim. elimde deri malzeme var. 2006 Opel corsa c kullanıyorum. vites ve el freni körüğünü değiştirecem. yalnız nasıl çıkarıldığını bilmiyorum. resimli yollamışssınız ama el freni için resim yoktu. el freninin körüğü nasıl çıkıyor. resimli yada video yollayabilir misiniz. yardımcı olaiblirseniz çok sevinirim.
ayrıca vites körüğünde alt kısımdaki plastik kasaya deriyi nasıl takıyorsun ?
topuzun olduğu yeri kelepçe diyorlar ama alt kare plastik kasaya nasıl tutunuyor. içine mi giriyor ? bir de o kelepçe nasıl birşey. elektirikçiden alabileceğimiz bişey mi ? çıkarırken kesiyoruz diyorlar ?
marmaralı arkadaş teşekkür ederim cevap için. Dikmesi kolay. Onu hallederim de, elimde kalır diye korkuyorum çıkarmasından. tırnaklı birşey tahmin ediyorum. nette de bir tane video yok valla. bir kere görsem bana yetecek. görmeden ellemek de istemiyorum aslında.