50000 KM lastik degisiminde STEPNEyi degerlendirmek ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan redshare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
stepnedeki lastik her ne kadar kullanılmamış aşınmamış yeni gibi görünsede hamuru bayatlamıştır sertleşmiştir. Bence pek sağlıklı olmaz. Sonuçta en önemli şey bu lastik şakaya gelmez almışken 4 tane birden almak en mantıklısı stepnedeki bırakın orda kalsın.

stepnedeki lastik her ne kadar kullanılmamış aşınmamış yeni gibi görünsede hamuru bayatlamıştır sertleşmiştir. Bence pek sağlıklı olmaz. Sonuçta en önemli şey bu lastik şakaya gelmez almışken 4 tane birden almak en mantıklısı stepnedeki bırakın orda kalsın.

Cok guzel ifade ettiniz, bu tarafindan bakmamistim olaya..

ben bunu kendi aracımda denedim oldu. ama aracın freninde falan dengesizlikler yaptı. Yani hamur sertleşmesi bayatlama denen şey gerçekten sorun yaratıyor. Buna rağmen kullandım, normalde 70.000 km dayanan lastikler 20.000 km sonra iyice kabaklaştı. hamur sertleştiğinden aşınması da anormal hızlı oluyor. Sonunda 4 tane michelin agilis aldım sorun çözüldü. 30.000 km oldu hala ilk aldığım gün gibi.

ben bunu kendi aracımda denedim oldu. ama aracın freninde falan dengesizlikler yaptı. Yani hamur sertleşmesi bayatlama denen şey gerçekten sorun yaratıyor. Buna rağmen kullandım, normalde 70.000 km dayanan lastikler 20.000 km sonra iyice kabaklaştı. hamur sertleştiğinden aşınması da anormal hızlı oluyor. Sonunda 4 tane michelin agilis aldım sorun çözüldü. 30.000 km oldu hala ilk aldığım gün gibi.

Cok tesekkur ediyorum aciklamaniza.

Ben vazgeciyorum demek ki bu isten :)

Peki MICHELIN PILOT PRAMACY mi yoksa BRIGESTONE TURANZA mi tercih edilmeli?

Astra da Michelin Pilot Primacy var oldukça memnunum..Bridgestone corsada kullanmıştım performansından pek memnun kalmadım açıkçası onda da Michelin'e (energy) döndüm..

Cok tesekkur ediyorum aciklamaniza.

Ben vazgeciyorum demek ki bu isten :)

Peki MICHELIN PILOT PRAMACY mi yoksa BRIGESTONE TURANZA mi tercih edilmeli?

vaz geçmene sevindim hata yapıyordun işte forum güzelliği burada 1 lastik kar edecem diye kısa zamanda 1 çift lastik alacaktın iyi günler

Geri