Evet arkadaşlar uzun zamandan beri forumda zaman gecirip görüşemiorduk işlerimin yoğunlugundan dolayı.. Bu sabah istanbul nişantaşın'da bayır yukarı ısıklarda beklerken yeşil yandıktan sonra arac rampa yukarı 3 defa kalkmadı ve stop etti 4.sünde zorlandı ve baskı balata bitti yanık kokusuyla beraber muthiş bir duman sonrası rampa aşagıya arac kaydı ve arka camurlukta hafif sürtünde..Araçı hemen karın altında bi kenara cektik zor bela sogumasını bekledim cunku vitesler gecis yapmıyordu. 2 saat aradan sonra vites gecıslerı nıtekım normale dogru yol aldı tam düzelmesede ve arabayı calıstırdım servise dogru yola cıktım.. İlk olarak anadolu yakası erpaş servisine gittim 1 saatlik incelemenin ardında baskı balatanın garantiden deişceği sölendi.. Arac burda kalcak dendi imkansız dedim izmitte yaşıyorum aracı burda bırakıp dönenmem izmite kadar götürmezmi dedim gidersiniz dediler. İzmit ekcana geldim durumları vaziyeti anlattım ekcan yok bu sizden kaynaklı diip bana 2.300 küsür tl karsılıgında arabamın yapılıcagı sölendi şaka yapıosunuz herhalde dedim erpaş servis müdürünü aradım cünkü ordakı servis müdürü bayan direk bölge müdürlügünü arayıp benim arabamın parcasını garantiden deişcegi icin onay aldıgını söledi bana tekrar durumu ekcan servis müdürüne anlattım yok efendim onlar orda arabayı söktülermi kemküm etti dakikalarca.. Ben size 1 kurus vermem bu arabayıda burdan yapılı halde alırım diyerek cıkıp evime geldim.. sabah 8 den beri sokaklardayım dondum buz kestim halen bana kemküm ediyor.. Cok sinirlendim cıktım gittim bana ters bir durumda dönerlerse servise maddi manevi her türlü dava acıcam..