57. Alay Vectra Bayrak çalişmasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan k@dir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kadir eline sağlık..çok guzel olmu.. Gule gule kullan 57.Alay...Çok canlar yakar bu araba çoooooookk...

Kardeş Eline koluna sağlık. HElal olsun çok güzel düşünce. İnşallah bende başka bir şeklini yapmaya çalışacağım.

kadir gerçekten güzel olmuş, eline sağlık. bunun maliyeti ne olur acaba?

Kadir eline sağlık..çok guzel olmu.. Gule gule kullan 57.Alay...Çok canlar yakar bu araba çoooooookk...

teşekkürler emre
Kardeş Eline koluna sağlık. HElal olsun çok güzel düşünce. İnşallah bende başka bir şeklini yapmaya çalışacağım.

inşallah yaparsın, yüksek çözünürlükte resim bulamassan bana yaz ben gönderirim sana
kadir gerçekten güzel olmuş, eline sağlık. bunun maliyeti ne olur acaba?

teşekkür ederim abi. valla maliyeti çok yüksek bişi değil, tam hatırlamıyorum ama 25-30-ytl civarıydı sanırım :) yani öyle büyük bişi değil

of of of siz ne yapmışsınız böyle. gerçekten güzel ve güzel olmasından ziyade anlamlı olmuş. her ikinizide tebrik ediyorum :good:

teşekkürler alper.:rolleyes:

hayırlı olsun ahmet daha yeni görebildim.çok güzel olmuş reklamcı biraz acemi ama yinede güzel yapmış:):):)

Arkadaşlar, cahilliğimi affedin ama bu işlem nasıl yapılıyor. Boyamı yoksa yapıştırmamı? Yapıştıma ise estetik yanında koruyucu özelliğide varmı.

Bu arada; Bayrağımızın asaleti ve güzelliği insanı her defasında hayran bırakıyor. Gerçekten ellerinize sağlık süper olmuş. Eminim yakında bayrağımızı daha çok göreceğiz.

Geri