6. Ankara buluşması 22 Haziran Pazar 2014

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan madmax50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 6. Ankara buluşması 22 Haziran Pazar 2014

mucahitduran link' Alıntı:
Emmoğlunu almadan da çıkmaz dışarı :)
Aynen kardesim emmi oğlu :-)

Kolumu kaldiracak dermanim kalmadi 2 gündür esya tasiyoruz onlara yardim ediyoruz birde yarin sabah biz badana yaptiriyoruz bayram dan önce halledelim dedik oda cok yordu :-(

Bu arada sali günü musaitsen can citalari icin is çıkışı haberleselim mi kardesim

adRe J link' Alıntı:
Aynen kardesim emmi oğlu :-)

Kolumu kaldiracak dermanim kalmadi 2 gündür esya tasiyoruz onlara yardim ediyoruz birde yarin sabah biz badana yaptiriyoruz bayram dan önce halledelim dedik oda cok yordu :-(

Bu arada sali günü musaitsen can citalari icin is çıkışı haberleselim mi kardesim

Kardeşim durumlara bakalım. Abim İsviçreden geldi o yüzden İstanbul'a geldim. Yaklaşık yarım saat sonra beraber Ankara'ya döneceğiz. Bu hafta gelip gelemeyeceğim hep muallak :)

mucahitduran link' Alıntı:
Kardeşim durumlara bakalım. Abim İsviçreden geldi o yüzden İstanbul'a geldim. Yaklaşık yarım saat sonra beraber Ankara'ya döneceğiz. Bu hafta gelip gelemeyeceğim hep muallak :)
Tm kardeşim haber bekliyorum senden :-) uygun olursan haber Uçur

madmax50 link' Alıntı:
Arkadaşlar birden fazla kişi ile gelecek arkadaşlar lütfen belirtsin.

abi doğan ben cila buluşmasında tanışmıştık uğur abinin oğluyum :))

Drumskey link' Alıntı:
abi doğan ben cila buluşmasında tanışmıştık uğur abinin oğluyum :))
Doğan merhaba nasılsın? benimde aklıma ilk sen geldin Uğur abi Doğanla gelecekti dedim :) Bende diyorum bu yeni üye kimmiş  :)

madmax50 link' Alıntı:
Doğan merhaba nasılsın? benimde aklıma ilk sen geldin Uğur abi Doğanla gelecekti dedim :) Bende diyorum bu yeni üye kimmiş  :)

iyidir abi sen nasılsın ?? elimden geldiğince katılcam etkinliklere :)

Drumskey link' Alıntı:
iyidir abi sen nasılsın ?? elimden geldiğince katılcam etkinliklere :)
Saol bende iyiyim, katıl tabiki baba-oğul harika. Benim oğlumda büyüse de kapsam gelsem  :)

Arkadaşlar görev olmazsa bende katılmak istiyorum bu organizasyona bizim görevler cuma günü belli oluyor beni yedeklerde yazın inşallah görev olmaz bende aranızda olurum herkese hayırlı akşamlar 

zurbat link' Alıntı:
Arkadaşlar görev olmazsa bende katılmak istiyorum bu organizasyona bizim görevler cuma günü belli oluyor beni yedeklerde yazın inşallah görev olmaz bende aranızda olurum herkese hayırlı akşamlar 
Haftaya umarım görüşürüz abi.

Geri