Ynt: 6. Ankara buluşması 22 Haziran Pazar 2014
Sayın üyemiz :-D güzel poz facebook a atip profil resmi yapmalik:-Dmadmax50 link' Alıntı:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sayın üyemiz :-D güzel poz facebook a atip profil resmi yapmalik:-Dmadmax50 link' Alıntı:
Siz şans eseri mi durdunuz ordaozankaya link' Alıntı:Fotoraflar cok guzel bende konya yolundan sonra sizinle devam edebilseydim keske ama bidahakine daha erken haberim olacagi icin orda olurum sizlerle tanismak beni cok mutlu etti
ercan_0636 link' Alıntı:special_Yeah
arkadaşlar yine harika bir angara buluşması olmuş, ben de aranızda olmak isterdim ancak başka bir plan çıktı..özellikle Mustafa hocama ve katılan tüm arkadaşlara selamlar, saygılar.
Abi maç sırasında kale olarak astraları kullandık, top arabaya çarpınca gol oluyordu. En çok darbeyi şu arkadaki siyah ve maho aldı. Fazla hasar yok plakalar çıktı, farlar çatladı vs.OGOKTAS link' Alıntı:Çok güzel bir buluşma olmuş, katılan emeği geçen herkese tebrikler
Bu arada maç sırasında okadar fluance varken Astraları kale yapmamışsınızdır 011zaa