Ynt:
Bu sefer geliyorum bende. benide ekleyin abi.
Bu sefer geliyorum bende. benide ekleyin abi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pek yol bilmem ben ya haritadan baktim cevre yolundan direk ulasiliyordu o yuzden ordan geleyim dedimeren_1903 link' Alıntı:Sincandan gelecekseniz ya Gölbaşı tarafından çevre yolundan ayrılıp OR-AN tarafına dönmeniz gerekir yada çevre yolu İnceğe kadar çıkar İncekten OR-AN tarafına gelmeniz gerekir ama yol uzamış olur.
Ek olarak Eymir gölüne hafta sonu araç ile girilmiyor. Hafta içi ise ODTÜ kartınızın olması gerekiyor arabayla girmek için ama içerdeki restaurant tarzı yerlerden randevu alıp kapıya söleyin derseniz girebilirsiniz biz öyle yapıyorduk
Özgür bahçeye bir kaç kez gitmişliğim var güzel mekan ama hafta sonu çok boş olacağını sanmıyorum.
Orhan trafik olsaydı çevre yolu iyi olurdu ama Pazar öğlen trafik olmaz en mantıklısı Eskişehir yolu konya yolu güzergahıadRe J link' Alıntı:Pek yol bilmem ben ya haritadan baktim cevre yolundan direk ulasiliyordu o yuzden ordan geleyim dedim
Haritadan bana yol tarifi atar mısınız msj yolu ile rica etsem
Navigasyona yazdigimdada çevre yolunu gosteriyor :-(
Evet abi sizinle bulusuruz o zaman mucahit alir eskisehir yolundan olmazsa benimadmax50 link' Alıntı:Orhan trafik olsaydı çevre yolu iyi olurdu ama Pazar öğlen trafik olmaz en mantıklısı Eskişehir yolu konya yolu güzergahı
[img=800x526]http://i.imgur.com/hlStbHA.png[/img]
madmax50 link' Alıntı:Orhan trafik olsaydı çevre yolu iyi olurdu ama Pazar öğlen trafik olmaz en mantıklısı Eskişehir yolu konya yolu güzergahı
[img=800x526]http://i.imgur.com/hlStbHA.png[/img]
Haklısın abi ben sınavı unuttum. Bizim için başka alternatif yol yok saat 12'de Konya yolunda toplanıp hareket ederiz.cenko link' Alıntı:Mustafa bizim buluşacağımız saatlerde, Konya yolu Gazi okullar çevresi kalabalık olacaktır. Çünkü o tarihte biliyorsunuz, sınav var ve tam sınav bitme saatlerine denk gelineceği için, bunu göz önünde bulundurmak lazım...
madmax50 link' Alıntı:Haklısın abi ben sınavı unuttum. Bizim için başka alternatif yol yok saat 12'de Konya yolunda toplanıp hareket ederiz.
Orhan ben çevre yolunu kullanmazdım 10 km az değil.adRe J link' Alıntı:Peki mustafa abi bana ne tavsiye edersin cevre yolu uygun mu sence toplam mesafe 45 km civari
konya yolunda gökçek in yaptığı kapıyı geçtikten sonra hemen sağda cep var, orada buluşabiliriz. orası beklemek için müsait bir yer ve diğer arkadaşlarda kolay bulurlar.madmax50 link' Alıntı:Haklısın abi ben sınavı unuttum. Bizim için başka alternatif yol yok saat 12'de Konya yolunda toplanıp hareket ederiz.