İyi bir haberim var.Esasen kötü gibi gözüksede....
Arkadaşlar gelicek kişilerin çoğunun muallakta olmasından ve bahsettiğim hesap numarasına herhangi bir ücret gönderilmemesinden dolayı firma ile az önce görüştüm.
6 Temmuzda çıkacağımız teknedeki yeri başka bir şirketin organizasyonuna peşin ödeme sonucu verdiklerini ve fiyattaki indirimi talepten dolayı geri çektiklerini söylediler.
İyi haber bunun üstüne firma sahibi ile görüştüm.Kendisinin diğer 185 kişilik aynı özelliklerde aynı turu yapan teknesinde bize vaadedilen yeri vericeğini söyledi.Ekstradan son bir indirim daha yaptırabildim.
Tekne turunun fiyatını 25 YTL ye çektiler.Tekne değişti fakat herşey aynı.Güzergah,şartlar,giriş çıkış saatleri.
Yalnız bu yeride kaybetmememiz için sizden rica ediyorum gelmesi kesinleşenler bana havaleyi yapsınlar.Rezervasyonu kaybedicez ve yemekler önceden sipariş üstüne gelip yapıldığı için yemek eksik olunca haliyle teknede yer dahi olsa sonradan gelenleri almıcaklarmış..
Yani esasında indirimde oldu tekne ve şartlarda aynı ama bahsettiğim gibi hesap numarasına önceden yatırmanız gerek rezervasyonumuz için..
(Ücreti önceden almak istemelerinin sebebi-en azından belli bir kısmını kapora olarak- aşırı derece talep ve pazar günü herhangi bir alışveriş yapılamıyacak olması ve yemek için alışverişin önceden yapılması.30 kişilik yer ayırttım olurda gitmezsek adamlarda 30 kişi eksik çıkıcak onlarda haklı.)
Lütfen gönderebilen imkanı olan önceden göndersin bende üstüne kendi ve arkadaşlarımın ücretlerini ekliyip havaleyi yapıcamki yerimiz ayrılsın.Gerisini imkanı olmayıpta gönderemeyen olursa o sabah buluşma yerinde biz alırız.
Ama dediğim gibi imkanı olan önceden gönderirse sevinirim yoksa yalan olucaz