arkadaşlar aracım 58bin de. atmış bin bakımı yapılacak. özel serviste daha uygun fiayta yaptırabilir galiba ama aracıın garantisinin bitmesine 3 ay var...şimdi bunu riske etmeli miyim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Altın yere düşmeyle değer kaybetmez derler. Bakımlı araba her zaman para eder. Bence de bakımını serviste yaptır.arkadaşım ben 60000 bakımına 700 ytl verdim...57000 de 60000 bakımına soktum aracı.opel gedizlerde yaptırdım...faturası mevcut .rot balans ,triger ,carbon clear,bujiler,yag,hava yakıt polen filtresi unuttugum bazı şeyler daha...
aracını satarken yararını görürsün...dün aracı sattım.63 000 de...alan adamla servise gittik bakıma ...çıkan rapor;10 numara...
kaça sattın aracını ezgene arkadaşımarkadaşım ben 60000 bakımına 700 ytl verdim...57000 de 60000 bakımına soktum aracı.opel gedizlerde yaptırdım...faturası mevcut .rot balans ,triger ,carbon clear,bujiler,yag,hava yakıt polen filtresi unuttugum bazı şeyler daha...
aracını satarken yararını görürsün...dün aracı sattım.63 000 de...alan adamla servise gittik bakıma ...çıkan rapor;10 numara...
benimde yakında ihtiyacım olacak. özel servisin fiyatınıda sormak lazım bence. benim yetkili servisle ilgili bir çok anımdan birtanesini paylaşıyım.arkadaşlar aracım 58bin de. atmış bin bakımı yapılacak. özel serviste daha uygun fiayta yaptırabilir galiba ama aracıın garantisinin bitmesine 3 ay var...şimdi bunu riske etmeli miyim?