60bin için Özel mi yetkili servis mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bana özel servis 450 falana çıkar dedi sadece 60 000 bakımı için yetkili servis 550 600 falan dedi. triger seti, devirdaim, arka balatalar, bujiler.filtre vs. ve carbon clean yapıldı. 795 tuttu hepsi. ben de derim ki özel servise git 3-5 fazla versen de garantili iş yarın birgün bir aksilik olsa karşında muhatabın sağlam olur.

benim araba 63bin kusur, 1500 demi ne hatirlamiyorum bedava bakim vardi, sadece onun icin opel servise goturdum. onun haricinde hep kendi tanidigimiz servise goturdum.
60bin arabada ne olcakki ? tanidigin iyi bi usta varsa gotur baksin. yag degiscek, benzin filtresi, yag filtresi, buji, trigel kontrol vs vs bunlara bakicak opel servisede gotursen yani.

benim araba 63bin kusur, 1500 demi ne hatirlamiyorum bedava bakim vardi, sadece onun icin opel servise goturdum. onun haricinde hep kendi tanidigimiz servise goturdum.
60bin arabada ne olcakki ? tanidigin iyi bi usta varsa gotur baksin. yag degiscek, benzin filtresi, yag filtresi, buji, trigel kontrol vs vs bunlara bakicak opel servisede gotursen yani.

walla tam bilmiyorum ama 60bin bakımı baya alengirli bi olay

Geri