Ynt: 7. Ankara Buluşması - 24 Ağustos 2014 !
Güncel.
Muco surekli yazalim en yukarda kalsin konu. 011zaa
Güncel.
Muco surekli yazalim en yukarda kalsin konu. 011zaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BÖLENT link' Alıntı:Güncel.
Muco surekeli yazalim en yukarda kalsin konu. 011zaa
O zama güncel. 011zaamucahitduran link' Alıntı:Daha yukarısı yok abi sonra "vay efendim buluşma olmuyor, vay efendim bilmem ne" diyorlar
ercan üsdatım, özlettin kendini,ercan_0636 link' Alıntı:bende katılmak istiyorum ancak, yarın sabah istanbuldan kuzenim (Bedirhan Gökçe ) geliyor...eğer pazarda kalırsa onuda alıp gelmeyi düşünüyorum, ctesi gece dönebilirim dedi ama gitmezse beraber gelirim giderse beraber istanbula gidicem....
ac@d link' Alıntı:ercan üsdatım, özlettin kendini,
ercan_0636 link' Alıntı:bende katılmak istiyorum ancak, yarın sabah istanbuldan kuzenim (Bedirhan Gökçe ) geliyor...eğer pazarda kalırsa onuda alıp gelmeyi düşünüyorum, ctesi gece dönebilirim dedi ama gitmezse beraber gelirim giderse beraber istanbula gidicem....
Abi dediğin yerleri bilmiyorum ama farketmez. birazdan kesin yeri söyleyeceğizac@d link' Alıntı:mücahit sanırım az kişi olacak,isterseniz çiftlik parkda toplanabiliriz, daha öncede orda buluşmuştuk,ondan sonra isterseniz orda otururuz yada tigemin orayada geçebiliriz.