7 aylık sileceklerim ses yapıyor... Garanti?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan REC1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 7 aylık sileceklerim ses yapıyor... Garanti?

arkadaslar 1 aylık garanti nerde cok merak ediyorum ben 1 ay dolmadan sordum garanti filan yok bizde dediler(silecekler ve iç lamblar filan garanti dışı dediler). Gerci suan sorsam kesin 1 aydır garantisi bile diyebilirler hic güven olmuyo bu servislere.

delikadir24 link' Alıntı:
Nasıl 1 sene olurmu ? Eski vectramda 6 sene dokunmadım bile hatasız çalıştı aklıma bile gelmedi silecek varmı yokmu bu araç daha 7 aylık araç ses olması çok saçma sapan bişiy !!!  kızgınkırbac

Kauçuk bir malzemedir. ֖mrü 1 senedir. 6 sene nasıl kullandınız gerçekten şaşırdım. 1 yaz 1 kış kullanıyorum daha da ötesi yok.

kürsad link' Alıntı:
Kauçuk bir malzemedir. Ömrü 1 senedir. 6 sene nasıl kullandınız gerçekten şaşırdım. 1 yaz 1 kış kullanıyorum daha da ötesi yok.

Bende şaşırdım valla :) Yetkili servis periyodik bakımlarında değiştirmiş olmasın 6 sene boyunca :)

chiv link' Alıntı:
Bende şaşırdım valla :) Yetkili servis periyodik bakımlarında değiştirmiş olmasın 6 sene boyunca :)

Yok birader yetkili servise felan hiç uğramazdım vectrayla. Kar kış yaz sıcak hiç farketmedi sileceklerimde 1 kere bile ses gelmedi 6 senede !

Ankara İstanbul yolu üzerinde Acity avm orada bosh yetkili servisi var orada opel için muz silecek 70 lira düşünürseniz detaylı adres verebilirim...

ßeta® link' Alıntı:
Ankara İstanbul yolu üzerinde Acity avm orada bosh yetkili servisi var orada opel için muz silecek 70 lira düşünürseniz detaylı adres verebilirim...

Ben alabilir miyim adresi?
Acity i biliyorum, onun neresinde kalıyor acaba?
Teşekkürler

Geri