eyvaaah baskan yine yagmur yagdıracak yalandan yere davet eteseydin yavuz
çıktım yine yağmur duasına. yine doluşacaksınız köprü altına
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eyvaaah baskan yine yagmur yagdıracak yalandan yere davet eteseydin yavuz
Yağmur yağdı mangal muhabeti daha güzel oldu bence.. Birbirimize daha da kenetlendik. Opelim.Net ailesi olarak... Bu kenetlenmeyle bize kar-tipi-fırtına vız gelir...eyvaaah baskan yine yagmur yagdıracak yalandan yere davet eteseydin yavuz
İnşallah Sevgili Cengiz, her zamanabi yakında yapacağız, arkadaşın minibüsü de ayarladım tek araba doluşup gideceğiz inşallah
aman diyeyim, sende gel sen de gel baskan sen de gel nasılsa bızı bulamazsın, sen gelene kadar bız coktan dagılırız, en olmadı telefonda yanlıs adres tarıfleri yapıp tüm kağıthaneyi tanıtırız pes eder geri dönersinçıktım yine yağmur duasına. yine doluşacaksınız köprü altına
aman diyeyim, sende gel sen de gel baskan sen de gel nasılsa bızı bulamazsın, sen gelene kadar bız coktan dagılırız, en olmadı telefonda yanlıs adres tarıfleri yapıp tüm kağıthaneyi tanıtırız pes eder geri dönersin
akşamın sürprizi çiğ köfteydi.oktay abi saolsun sayesinde mangala doydum geçen sefer
Sinan bu sefer sana ekmek yedirmek yok sadece aet