7 Şubat Bursa - Uludağ belkiii 9-10 Şubat İstanbul (İzmirliler geliyorrr :D )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gönül gelmek ister ama işide yeni bulmuşum hadi bana eyvallah birkaç gün ben kaçar şimdilik diyemem neyse size iyi eğlenceler daha sonraki buluşmalara inşallah :))))

herkese duyrulur nasip olursa bu gece yarısı 5.30da yola cıkıyoruz herseyı göz onunde bulundurarak erken cıkıyoruz yola herhangı bı yolda bekleme yasarız dıye..bızımle beraber olmak ısteyen yazabılır... heran yolda ınternete gırebılıyoruz..yagışsız 2 gün için dua edıyorum

3 saat sonra yola koyuluyoruz kısmetse 11 civarları uludagdayız bursalı arkadaslar bana 537 249 49 09 ve 554 239 00 66 dan ulaşabılırsınız :D

Şu saat itibarı ile Gemporttayım, gemimiz var ,çalışıyorum.En çok da İzmir ekibine eşlik edemedik ona üzülüyorum :(

Ben 8-12 uludağdayım :)

İletişim bilgileri vardı ben pek vakıt bulamadım nete gırecek kadar :D keşke ulassaydınız gorusurduk Allah bılır kackere aynı ortamda bulunmusuzdur...

Aman ha dikkat et. Cafenin ismi manidar, Bursa'da gazi olmanı istemeyiz :).

Problem yok saglamım :D Bekledıgımden ıyı gıttı hersey :kop:

Şu saat itibarı ile Gemporttayım, gemimiz var ,çalışıyorum.En çok da İzmir ekibine eşlik edemedik ona üzülüyorum :(

:( Keske katılabılseydınız Berker abı, gercı Bursa grubundan kımse gelmedı bu sefer. :confused:

Geri