ben artık hesabını yapmıorum kırmızı yandımı 30 50 bişeyler atıom bıdaha yanana kadar yapıştır şunuda belirteyim 5 te 70 le gıderken dewır çok düşükse oda yaktırır.fazla dewir yaktırır ama çok düşük dewirde yaktırrır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdiye kadar LPG ye sıcak bakmadığım için LPG tüketim değerlerini de fazla bilmem, tüketim değerleri hakkındaki bilgileri siz kullananlardan duyarım o kadar. Malüm bazı kullanıcılar LPG yi göklere çıkarıyor, bazıları da önermiyor. Ben pazar günü İzmir Ankara arasında 100 km de 8 litre benzin tükettim (Araç 1998 model benzinli Vectra B 2.0 GLS, üzerinde 4 adet kış lastiği var). Senin hesabına göre orantılarsak 250 km de 20 litre benzin yaktım. 20 litre x 4 TL dersek ben de aynı mesafede 80 TL lik yakıt tüketmiş oluyorum. Soğuk hava koşulları, genellikle de 2500 ve üzeri devirlerde yolculuk yaptığım göz önüne alınırsa aracın benim aracıma oranla fazla yakmış. Tasarruf oranı ne kadar olursa olsun (bazıları % 60 bile diyor) LPG nin benzinden daha ekonomik olduğu gerçeği göz önüne alınırsa aracındaki LPG ünitesinde bir ayar bozukluğu/arıza durumunun varlığı ortaya çıkmaktadır.
ben artık hesabını yapmıorum kırmızı yandımı 30 50 bişeyler atıom bıdaha yanana kadar yapıştır şunuda belirteyim 5 te 70 le gıderken dewır çok düşükse oda yaktırır.fazla dewir yaktırır ama çok düşük dewirde yaktırrır
benimki 75 liraya 450-500 km gidio