8 güzel ve 8 dahi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
halkımız bunu da diğer saçma kaynanalı gelinli şovlar gibi bayıla bayıla izleyecek,
evlerinde bunları izleyen küçük kızlar o akıl yoksunlarını kendilerine örnek alıcak
yazık...

Bence bilerek böyle davranıyorlar. Önceden bazı şeyler telkin edilmiş kızlara. Yoksa bu kadar da olmaz.
İşe de yaramış görünüyor. Tekrarı verildi. Haberlerde, forumlarda, internet üzerinde çok konuşuluyor.

yaaaa niye öyle diyorsunuz benim cok hoşuma gitti:D:D

Uzun zamandır böyle gülmemiştim
Cafede sohbet etmeyi bırakıp yarışmayı izledim yayınlandığı akşam:)
Acayip güldüm bence sürsün artık kaliteyi komedi yapamıyorlar bari bunlarla gülelim:D

aslında belki güzelliği ön planda tutan gençlere biraz ders olur ve güzelliğin yetersiz olduğunu kendilerini geliştirmelerininde gerekli olduğunu anlarlar.

bende bir ara göz attım gülsemmi ağlasammı bilemedim gerçekten dünyadan bihaber insanlar doldurmuş ekranı vah halimize..

Bence güzel bir reklam kampanyası...Ana haberler gazetelerin manşetleri hatta opelim.net bile bu olayla çarkalanıyor :):) Mesela ben hiç izlememiştim ama merak ettim denk gelirse bi bakıcam...Böylelikle onlarda reytinglerine reyting katmış olacaklar..

Ya ben ilköğretim liseyi köyde okudum üniversite okumadım bile...Ben biliyorum o soruların cevabını..Kolejde okuyan kızmı bilmeyecek allah aşkına..Reklam kokuyor reklamm...

yerim onun okuduğu koleji abi yaa:)
Parayla okulu bitiriyorlar ne okuması;)

Ben dün üye oldum güzelvedahi forumlarına:D:D
Kızlara bakıyorum:D

Geri