80 km ile duvara çarparsanız...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçen sene kendimi alıştırmıştım kemer takmaya sonra ne olduysa vazgeçtim takmaktan..Bu yazı beni geriye götürdü..Artık kemersiz gezmem.. Paylaşım için sağol Volkan..

allah c.c kazadan korusun feci bişey anlatılan şeyler..
ama neyzıkki kemer takmıyoruz.. kemer kadarda araçta koruyan şimdiki yüzyılda bile başka birşey daha yok araçlarda malesef, ve aksine yeni arabalarda sinyal sesi vermemesi için satılan plastik emniyet kemerleri en çok ülkemizde satılıyormuş.

çok güzel paylaşım. çok faydalı..
200 milisaniyede herşey bitiyor. hayat ile ölüm arasında.

İnsanoğlu ne kadar sağlam bir varlık değilmi arkadaşlar. 80 km hızda bunlar oluyorsa 150-160 km de neler olur acaba.

İnsanoğlu ne kadar sağlam bir varlık değilmi arkadaşlar. 80 km hızda bunlar oluyorsa 150-160 km de neler olur acaba.

ne olacagini herkes biliyor bence: un ufak paramparca bir beden...lutfen emniyet kemeri takalim...

dediginiz gibi 150 160 km az bisey degil...kendimizi dusunmuyorsak bari karsi tarafi dusunun..hem ölüp hemde birini öldürüp gitmek kolay olmasa gerek..oteki tarfata bunun hesabini nasil vereceksiniz...( ALLAH kazayi dusmanimin basina vermesin)

Bunu vaktinde bı broşürde görmüştüm , kaza anında arac ıcındekıler bır fil agırlıgında öne fırlıyorlarmış, kemer takılı değilse.

bir kere kemer taktım ondada takla attım

Allah kimseye bu tip acılar yaşatmasın.

surucu ve yolcular kemer ıle baglı olsun arkadaslar lutfen.valla cok uzuluyorum sonra.takıverın yaa.yok ceketım bozulacak yok montla takılmıyor falan.allah korusun o takımı bır daha gıyemeyebılırsınız.bozuluversın takım.o mılısanıyeler ıcınde olacak seyler olacagına kemerın ıcınde sıkısıverıın.hadı herkes taksın kemerlerını

hava yastıkları kaç milisaniyede şişiyo :)

Geri