8 May 2008 #81 K korayhayirli Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Mar 2008 Mesajlar 2,324 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 34 Siteyi ziyaret et TheEye' Alıntı: ben de yabancı bi TV de izlemiştim, adam mercedes taksiyle 1milyon km yol yapmıştı.. adama aynı şekilde yeni bi araba vermişlerdi ..... Genişletmek için tıkla ... bende hatırlıyorum öyle bir şey :good: bu anketi de o sandım evet'i işaretledim yav sen deyince dank etti
TheEye' Alıntı: ben de yabancı bi TV de izlemiştim, adam mercedes taksiyle 1milyon km yol yapmıştı.. adama aynı şekilde yeni bi araba vermişlerdi ..... Genişletmek için tıkla ... bende hatırlıyorum öyle bir şey :good: bu anketi de o sandım evet'i işaretledim yav sen deyince dank etti
21 May 2008 #82 H hurkan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Nis 2008 Mesajlar 159 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Motor yağını sık değiştirip eksik etmezsen aşırı devirlide kullanmassan gayet güzel olur bence. Motor yağı en önemli faktördür motor ömründe
Motor yağını sık değiştirip eksik etmezsen aşırı devirlide kullanmassan gayet güzel olur bence. Motor yağı en önemli faktördür motor ömründe
21 May 2008 #83 H hurkan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Nis 2008 Mesajlar 159 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Unutmadan rektifiye yapılmak şartı ile...