800 tl trafik cezası var ama benim değil nereye başvurmalıyım

Ynt: 800 tl trafik cezası var ama benim değil nereye başvurmalıyım

yasincan51 link' Alıntı:
Bu gün trafik şubeye gittim benim plaka daha önceden bi kamyona aitmiş. 2007 ve 2008 de 2 adet ceza yemiş bana trafik şubeden ek 1 formunun fotokopisini verdiler ve maliye ye git dediler maliyede  ki memur o borç seni bağlamaz senin yapman gereken bişey yok o borç ödeninceye kadar plakada kalır ama o kişinin tc nona yansıtılır dedi. bende plakanın üzerinden kaldırılmasını istedim. kaldırılamaz dedi. Senin rahatsız olmana gerek yok dedi. sorun yaşamazsın dedi. bende iyi deyip çıktım geldim.

belki başına gelen bi arkadaş olursa bu başlığın bi yararı olur. Yorum yapan arkadaşlara thnxx

Arkadaş sanki biraz başından savmış gibi. Siz bu aracı yarın öbür gün satmak istediğinizde plaka sorgusunda borç gözükmeyecek mi yani?

Aydn link' Alıntı:
Arkadaş sanki biraz başından savmış gibi. Siz bu aracı yarın öbür gün satmak istediğinizde plaka sorgusunda borç gözükmeyecek mi yani?

Benimde anlamadığım nokta eski plaka sahibi bu ceza borcunu ödemeden aracını nasıl satmış da plaka boşa çıkmış yada nasıl plaka değişikliğine gitmiş çözemedim.  ::)

MeRt link' Alıntı:
Benimde anlamadığım nokta eski plaka sahibi bu ceza borcunu ödemeden aracını nasıl satmış da plaka boşa çıkmış yada nasıl plaka değişikliğine gitmiş çözemedim.  ::)
Araç  satılmamış olabilir. Pert olmuştur, çalınmıştır veya araç sahibi ölmüştür.

valla bende aynı şeyden biraz şüpelendim. bu olaydan 1 gün önce maliyede tartışma yapmıştım ve bütün memurlar beni gördü. 1 ay geçsin yüzümü unutsunlar yine gidip soracam  :-X

dediğin gibi başından savmış olabilir beni.

Geri