93 doğan slx ;)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nazi666
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşallah doğana bizde 3 ay önce sattık aynı renginden hatta ilk fotolar açılırken bizim araba sandım :D

erayım bayagı oldu seni görmeyeli buralarda aynen senin doğanı hatırlıyorum oda bunun kadar temizdi göz alışkanlığı demek ki :D

Burak buna bir 4-1 mi koysak ne yapsak ya :D :maden::maden::maden::maden:
bıtane 94 dogana motor yapıyoruz dercelı egzantırık falan atıyor arkadasım bende merek edıyorum nasıl bırsey olcak daha önce doganında oynanıktı kılıtlı defransıyel vardı yanlamak keyıflıydı :D

aga temiz 7 lira veririm satıyosan...

hacı kurnazlıgı benden ögrendigin için öle diyor araba ona bedava ama bilmedigi birşey var boynuz daha kulagı gecmedi ;)

bıtane 94 dogana motor yapıyoruz dercelı egzantırık falan atıyor arkadasım bende merek edıyorum nasıl bırsey olcak daha önce doganında oynanıktı kılıtlı defransıyel vardı yanlamak keyıflıydı :D

hacı adı üstünde tofaş bu araba istersen mazda motoru koy gene aynı ki mersinde rx-8 motoru koyup turbolaldılar araba yol tutmuyor eşşek gene eşşek yani :D

Not: 2005 paliodan inip doğana bindiğimde arabaya binmiş hissettim kendimi :D

Son düzenleme:
hacı adı üstünde tofaş bu araba istersen mazda motoru koy gene aynı ki mersinde rx-8 motoru koyup turbolaldılar araba yol tutmuyor eşşek gene eşşek yani :D

Not: 2005 paliodan inip doğana bindiğimde arabaya binmiş hissettim kendimi :D

dogru diyosun meraklı genclere bakıyorum tofaşcılar modluyorlar renkler ve zevkler kavrami oldugundan bırşey dıyemıyorsun:)

Geri