94 astra gsi lpg taktırma-fikirleriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan laksu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yavuz abidenmi okudun naptınn? alaa allaaa nesi var rengimin sadece parkın yanına koyduğumda aracım görünmüyor bide yazın çok sinek üşüşüyor bide bi bakan bidaha bakıyor :) hehehehe....

benim aracım lpg li ve cok memnuunum sehır ıcınde gazlarsam 190 bın yakıyo normal binersem 175 bın yakıyor. bugune kadar bi problemim olmadı ama drag yaptıgım zaman benzıne alıyorum 1. vitesite performans dusuk oluyo ama diger viteslerde bi problem yok.bence taktır yarı yarıya fark eder yakıtta.

hangi marka LPG sistemini taktırdınız? kaç yıl oldu?

levent abicim biraz pahalı olur ama benden sana bir tavsiye git opandan brc taktır 2000 lirayı buluyor ama başkasını yaptırıp yazık etme! kafaya koymuşsun belli!..

arkadaşlar malum benzin fiyatı uçtu gitti son zamanlarda. arabamın yakıtından da memnunum (100 km.de şehir içi 8-10 lt. sehir dışı 6-8 lt.arası). ancak çok kullandığım için ekonomi için LPG'ye geçme düşüncem hasıl oldu. :( kaygılarım var LPG'den ötürü.
1.satarken zorlanırım.
2.motoru zamanla yıpratır.
3.performansı etkilemesi.

değerli düşüncelerinizi bekliyorum. :alkis:

8 ile 10 lt 6 ile 8 lt arasında çok fark var bence tam ne kadar yaktığını bilsek daha ii olur kanımca ş içi 10 yakarsa bence çok yakıyor benim araç 8 8,3 arasında geziyor oda devamlı işe geliyorum motor ısınana kadar çok yakıyor ısındımı işe gelmiş oluyorum bencede lpg takabilirsin ama bende şahsen lpg li gsi almazdım benim düşüncem bunlar

Lpg kaçınılmaz oldu birilerinin sayesinde.benzin işinin sonu yok.ben de geçecem mecburen:(

ben olsam o arabayı satarım bikere asla ellemem bile lpg li gsi ı

Tereddüt etme tak gitsin. ben taktım dünya varmış. Performans aynı yakıt tüketimi 10 LT gaz sehir içi. Yani şöyle diyeyim 1.91 lt gaz fiyatı 190 200 bin aras yakıyorum

arkadaş aracını sattı alan arkadaşta lpg takma taraftarı değil.. ilgilendiğiniz için teşekkürler..

imzanıza ad-soyad yazarsanız size isminizle hitap edebiliriz..

Geri