'94 Astra GSI [SFI] Hakkında_?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre-G
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yağmurlu havada 200 yapıyo :) daha ne bilgisi olcak al 4 tane calibra pistonu çak turboyu:D

kronık hastalığı yoktur tavan döşemesi sadece sarkar arka çeki demiri jant göbeğinin orta kapakları ve ön fıskiyelerin taliplileri çoktur çalmaya yeltenirler uzunda 6,0 6,5 ş içide 8,5 9,0 yakar sanırım fazla oynanmamış istiyorsun kısmet inş allah gönlüne göre verir

kronık hastalığı yoktur tavan döşemesi sadece sarkar arka çeki demiri jant göbeğinin orta kapakları ve ön fıskiyelerin taliplileri çoktur çalmaya yeltenirler uzunda 6,0 6,5 ş içide 8,5 9,0 yakar sanırım fazla oynanmamış istiyorsun kısmet inş allah gönlüne göre verir

Teşekkür ederim.Araç garajda muhafaza edileceğinden o tip şeylerin olacağını zannetmiyorum.Senin aracında temiz duruyor gerçekten maşallah.

Motorunda,elektronik aksamda vs sıkıntı yaşayan var mı acaba?

Bizimki şu an şehiriçi 100km de ortalama 8.5lt yakıyor..
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Naptın Yavuz abi ben o değere 1.6 araçla ulaşıyom harikaya :cry: walla ben bu işi anlamıyorumya(SFİ)mış:hıh: :D walla nediyim yavuz abicim walla kıskandım şimdi acaba 5 kapılı SFİ bulmak çokmu zor:( varsa piyasada babamı ikna etmem lazım:) :D :D :D
Emre bence harika yakıt tüketimi ben bu değerlere 1.6 aracımla ulaşıyom:( ki sen efsane araç alacaksın;) bence vereceğin paranın karşılığını fazlasıyla alırsın;) walla emre bende bu konuyu çok yakından takip edeceğim :) sonuçta hastası olduğum bi model ve şuan altımda olan araca ş.içi yakıta yakın yakıyoki bu harika:)

çok zevkli bir arabadır
hor kullanılmadıkdan sonra düzgün bakıldığı sürece hiçbir sorun çıkarmıyor düzgün kullanımda
standart gsi ların yakıt tüketimleri 2,0 arabalar içinde çok düşük alıcağın araba ne kadar temiz olursa olsun ufak tefek eksikleri olabilir
parçası ucuzdur gsi aldığına pişman olmazsın.

http://www.sahibinden.com/satilik_opel_astra_gsiWQQaXQQ7171293WQQpXQQdisplayitem

bence bunada bakmalı;)

sade diri duruyor

full orjinal
en güzeli bence,
orjinal direksiyon orjinal teyp
alıp oynarsın diledigin gibi sana kalmış:)

aman diyorum... O arabaya ben bizzat baktım...
Servise götürdüm, götürürken eray kullandı dönüşte ben :D
Araba PERTE yakın, bende baktığımda daha önceki sahibindeyken (çengelköyde oturuyordu adam) resimleri süper gözüküyordu arabanın yanına bi gittik erayla, bu ne abi diye baktık birbirimize :]

Araba HERYERİNDEN KAZALI çıktı... :] sahibi siteye üye değildir inşallah :]
arabayı aynen sahibine geri verdik :]
dönerken yola dökülen yağdan dolayı biraz zorluk yaşamıştık. Zorlu ve maceralı bir gündü :]

RESİMLER ÇOK YANILTIR o yüzden...
Dikkatli olmakta fayda var...

Artı olarak bostancıdaki araba tahmin ettiğim araba ise, o da iyi durumda değildi ;)

96 SFI lar 94 lere göre daha seri ve daha cimridir...
Şanzıman farkı ;) F18 CR farkı da diyebiliriz :] (Bizzat denenmiştir) :]

ama araba iyi gidiyodu kanka :) TEM'de iyi sıkıştırmışdık Allah için :)

yağ yakıyordu olm...
ondandır :D

aman diyorum... O arabaya ben bizzat baktım...
Servise götürdüm, götürürken eray kullandı dönüşte ben :D
Araba PERTE yakın, bende baktığımda daha önceki sahibindeyken (çengelköyde oturuyordu adam) resimleri süper gözüküyordu arabanın yanına bi gittik erayla, bu ne abi diye baktık birbirimize :]

Araba HERYERİNDEN KAZALI çıktı... :] sahibi siteye üye değildir inşallah :]
arabayı aynen sahibine geri verdik :]
dönerken yola dökülen yağdan dolayı biraz zorluk yaşamıştık. Zorlu ve maceralı bir gündü :]

RESİMLER ÇOK YANILTIR o yüzden...
Dikkatli olmakta fayda var...

Artı olarak bostancıdaki araba tahmin ettiğim araba ise, o da iyi durumda değildi ;)

96 SFI lar 94 lere göre daha seri ve daha cimridir...
Şanzıman farkı ;) F18 CR farkı da diyebiliriz :] (Bizzat denenmiştir) :]

Teşekkür ederim bilgi için.Bostancıdaki derken;
http://www.sahibinden.com/2000cc_155_hp_park_autoWQQaXQQ7637175WQQpXQQdisplayitem

Bu araçtan mı bahsediyorsun?

Geri