'94 Astra GSI [SFI] Hakkında_?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre-G
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu arac yesılkoyun arabasıydı cok bakımlı ve temızdı sanırım hıc bır kazası yok dıye bılıyurm bı ra bende kovalıyorudm ama kısmet ıste kıbrıstan gsi buldum :D

Aracın duruşu düzgün dışardan ve içerden döşemeler iyi anlıyan bir döşemecinin elinden geçmiş çok bariz belli.Resimdne gözüktüğü kadar şaseleri bozucak bir sıkıntısı yok gibi ama şöför tarafındaki amortisör kafalarının oralara bide dkkatilice bakarsan hem alttan hem üstten.Çok parlak geldi.
icon12.gif
Acaba temizlenmişmi yoksa yeni boyamı atılmış oralara.

94 Gsi Hakkında söylenicek şeyler , hasarsız bulamazsın diyebiliriz imkansız gibi bişey , az hasarlı bulmak lazım , bunun yanında sorunsuz olması da önemli tabi , biz arkadaşa aldık arabayı toplayana kadar baya masraf yaptı ama sonunda değdi, basmayınca hakkaten az yakıyo , motor iyi durumdaysa tartışılmaz mükkemmel gidiyo, 255km/h gördük.

İmkazsız diye bişey yoktur diyosun haklısın abi ama çok çok zor yani ,bunu demeye çalıştım.14 yaşında GSi yani.Neyse benden iyi biliyosundur.

Orası doğru gerçekten çok zor.Biz göz önündeyiz bu camiada ama garajlarda ne cevherler var.Tabi satılık değiller;) Senden iyi mi bilirim? Güldürme beni :D

alın sıze bır onek daha bende vectra varken bı abı vardı almanyadan araba getırmıs 94 astra gsi 18 bındeydı sankı faberıkadan yenı cıkmıs guneslıde bı garajda yatıyor kapalı garj ustu brandalı sat dedım satmadı ve bır onnek daha bu kaza yapan baranın arabaının durdugu garajda 94 model gol gti vardı 8 bınde utune yazı bıraktım satarsan alırm yada benım golfle takasa gırersen anlasırız yazdım ve adam sadece hafta sonra arabayı kullanıyor garajın ıcınde donup donup duruyormus daha ne dıyım benım araba mesala kıbrıstan gelmıs ankaraya 78 bınde yatmaktan ve gunesın altında durmaktan koltukları curumus boyası solmus o yuzden boyalıbenım araba gordugunuz gıbı kazasınıı ben yaptım sadece kapıdan vurdum arabayıı ve aynalarım koptı bır kac sefer :D

Kırmızı arabaya kapora vermişler..

Füme buldum bitane:p:D Kısmet=)

Geri